Lady Gaga: Ντύθηκε τριαντάφυλλο στα γενέθλιά της

Lady Gaga: Ντύθηκε τριαντάφυλλο στα γενέθλιά της

Η 28χρονη πλέον ποπ σταρ έβαλε κόκκινα τριαντάφυλλα στα επίμαχα σημεία της, κάλυψε ανάλογα το κεφάλι της και φορώντας για άλλη μια φορά τους γνωστούς κοθόρνους σε ροζ χρώμα πήγε με ρετρό ταξί στολισμένο από τριαντάφυλλα για μια πριβέ συναυλία στο Roseland Ballroom στη Νέα Υόρκη

Lady Gaga: Ντύθηκε τριαντάφυλλο στα γενέθλιά της
Εμπνευση από τη γνωστή κινηματογραφική ταινία «American Beauty» φαίνεται πως είχε στα γενέθλιά της, στις 28 Μαρτίου, η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε δημόσια σαν την πρωταγωνίστρια Mena Suvari.

Κλείσιμο


Η 28χρονη πλέον ποπ σταρ έβαλε κόκκινα τριαντάφυλλα στα επίμαχα σημεία της, κάλυψε ανάλογα το κεφάλι της και φορώντας για άλλη μια φορά τους γνωστούς κοθόρνους σε ροζ χρώμα πήγε με ρετρό ταξί στολισμένο από τριαντάφυλλα για μια πριβέ συναυλία στο Roseland Ballroom στη Νέα Υόρκη. Μόλις κατέβηκε από το ταξί ο συγκεντρωμένος κόσμος άρχισε να ουρλιάζει και να της τραγουδάει το «Happy Birthday». Μια μέρα πριν τα γενέθλιά της η Gaga εμφανίστηκε πάλι ημίγυμνη στην κρύα Νέα Υόρκη. 



Το Roseland Ballroom είναι ένας από τους σπουδαιότερους συναυλιακούς χώρους στη Νέα Υόρκη, ο οποίος σε λίγο καιρό θα κλείσει τις πόρτες του μετά από 56 χρόνια λειτουργίας.


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης