Rihanna: Με τον Chris αγαπιόμαστε πάρα πολύ!

Rihanna: Με τον Chris αγαπιόμαστε πάρα πολύ!

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τώρα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και είναι πολύ πιθανό να αγαπιόμαστε για πάντα. Εγώ ήμουν αυτή που δέχθηκε την επίθεση, εγώ πληγώθηκα περισσότερο από όλους, ήξερα όμως ότι χρειάζεται βοήθεια, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται βοήθεια, όλοι λένε πως είναι τέρας»

 Rihanna: Με τον Chris αγαπιόμαστε πάρα πολύ!
Μπορεί τις τελευταίες μέρες να βλέπουμε μόνο αποσπάσματα, από την αποκαλυπτική συνέντευξη της Rihanna στην βασίλισσα των talk shows Oprah τώρα, όμως, ήρθε η στιγμή για ολόκληρη τη συνέντευξη.

H διάσημη τραγουδίστρια στα 40 λεπτά που μίλησε άνοιξε την καρδιά της και μίλησε εκτός από τη μουσική και για τον πρώην αγαπημένο της Chris Brown.

Κλείσιμο
«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Τώρα χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης. Αγαπιόμαστε πάρα πολύ και είναι πολύ πιθανό να αγαπιόμαστε για πάντα. Εγώ ήμουν αυτή που δέχθηκε την επίθεση, εγώ πληγώθηκα περισσότερο από όλους, ήξερα όμως ότι χρειάζεται βοήθεια, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι χρειάζεται βοήθεια, όλοι λένε πως είναι τέρας», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη ποταμό η Rihanna.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης