Έξαλλη με τον Hamilton η Nicole Scherzinger

Έξαλλη με τον Hamilton η Nicole Scherzinger

Τα «σύννεφα» στη σχέση Hamilton - Scherzinger φαίνεται πως επέστρεψαν, ύστερα από τα «καμώματα» του οδηγού της Formula 1

Έξαλλη με τον Hamilton η Nicole Scherzinger
Τα «σύννεφα» στη σχέση του Lewis Hamilton και της Nicole Scherzinger φαίνεται πως επέστρεψαν, ύστερα από τα «καμώματα» του οδηγού της Formula 1 στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της τραγουδίστριας, η Scherzinger είναι έξαλλη με τον Hamilton αφού είδε φωτογραφίες και έμαθε για τα πάρτι που έκανε ο σύντροφος της σε σουίτα ξενοδοχείου με τη συντροφιά δέκα γυναικών.

Ο 27χρονος Lewis εθεάθη με αρκετές γυναίκες στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου όπου διαμένει στο Λονδίνο και σχετικές φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες δύο ημέρες τον γύρο του κόσμου.
Κλείσιμο

Μάλιστα, φίλη της τραγουδίστριας δήλωσε σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης ότι η Nicole είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη από την συμπεριφορά του Hamilton καθώς και ότι «δεν βλέπει πλέον μέλλον στη σχέση τους».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από μερικούς μήνες και οι «κακές» γλώσσες λένε πως η Scherzinger σκέφτεται σοβαρά να αφήσει τον Lewis…






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης