Alessandra Ambrosio: Βόλτα στους δρόμους του Malibu

Alessandra Ambrosio: Βόλτα στους δρόμους του Malibu

Πιό ντυμένη από ποτέ, φόρεσε ένα πουλόβερ των Dolce&Cabanna με την αμερικάνικη σημαία για να γιορτάσει την ημέρα της «Αμερικανικής ανεξαρτησίας»

Alessandra Ambrosio: Βόλτα στους δρόμους του Malibu
Μαζί με την οικογένεια της αποφάσισε να περάσει αλλά και να γιορτάσει την ημέρα της «Αμερικανικής ανεξαρτησίας» το super model Alessandra Ambrosio.

Παρά το γεγονός πως η ίδια είναι βραζιλιάνικης καταγωγής αυτό δεν την εμπόδισε ώστε να φορέσει ένα παλιό πουλόβερ των Dolce&Cabanna με την αμερικάνικη σημαία και να βγει μια βόλτα στους δρόμους του Malibu.

Φυσικά μαζί της είχε τα δύο της παιδιά, την τεσσάρων χρόνων κόρη της Anja και τον ενάμιση μηνών γιο της Noah όπως και τον αρραβωνιαστικό της Jamie Majur.

Όπως ήταν φυσικό τόσο η βόλτα τους όσο και η παρουσία τους στο café Havanna  μόνο απαρατήρητη δεν θα μπορούσε να περάσει με την μικρή Anja να κλέβει τις εντυπώσεις ακόμα και από την μητέρα της, καθώς πόζαρε όλο χάρη στους φωτογράφους που τους ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα.

Όσον αφορά τώρα την Alessandra, το μοντέλο έδειχνε να έχει χάσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της Victoria's Secret στις 25 Ιουλίου στο Λονδίνο
Κλείσιμο








 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης