Η Kim Kardashian τα λέει όλα!

Η Kim Kardashian τα λέει όλα!

Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμα μια φωτογράφηση στο ενεργητικό της αυτή τη φορά γα λογαριασμό του αγγλικού InStyle για το μήνα Αύγουστο.

Η Kim Kardashian τα λέει όλα!
Είναι από τις πιο καυτές υπάρξεις του πλανήτη και το εκμεταλλεύεται! Η Kim Kardashian πρόσθεσε ακόμα μια φωτογράφηση στο ενεργητικό της αυτή τη φορά γα λογαριασμό του αγγλικού InStyle για το μήνα Αύγουστο.

Η 31χρονη reality star είναι εκθαμβωτική μέσα στο μαύρο φόρεμα που φοράει στο εξώφυλλο του περιοδικού, την ώρα που στις μέσα σελίδες του περιοδικού δε διστάζει να μιλήσει για όλα: από τη σχέση της με τον Kanye West μέχρι τον αποτυχημένο γάμο της με τον Kris Humphries.

Κλείσιμο
«Ξέρουμε τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο. Μας συνέδεε μια βαθιά φιλία για πολύ καιρό και αυτό είναι μια πολύ καλή αρχή για μια γερή σχέση», δηλώνει η Kim για το νέο της σύντροφο Kanye West. Όσο για τον πρώην σύζυγο; «Το να μείνουμε σε απόσταση ήταν αναγκαίο. Ανέκαθεν ερωτευόμουν κεραυνοβόλα και με κάθε μου σύντροφο, κάνω εικόνα το γάμο μας στο μυαλό μου. Και όμως, αυτή η σχέση μου έμαθε να αφήνω τα πράγματα να εξελίσσονται μόνα τους.

«Πάντα πίστευα στην αγάπη. Δεν ήμουν πάντα τυχερή, αλλά ακόμα πιστεύω σε εκείνη. Καθένας θα ήθελε να προχωρίσει τη ζωή του και να πάρει ένα μάθημα από όλο αυτό. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο, απλά δεν ήταν ο ιδανικός για μένα. Προσπαθώ να κρατάω το κεφάλι ψηλά και να προχωράω τη ζωή μου!», είπε χαρακτηριστικά η Kim όταν ρωτήθηκε για το πώς είναι τόσο δυνατή μετά το διαζύγιο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης