Katy Perry: «Βαρέθηκα να είμαι διάσημη»

Katy Perry: «Βαρέθηκα να είμαι διάσημη»

«Η δημοσιότητα, νομίζω, είναι ένα αηδιαστικό υποπροϊόν του τι κάνω. Είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα, ένα άγριο ζώο του χώρου», σημειώνει η γνωστή τραγουδίστρια...

Katy Perry: «Βαρέθηκα να είμαι διάσημη»
Τι και αν είναι μόλις 27 χρονών και δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που μας... πρωτοσυστήθηκε, η πολύ καλή φίλη της Rihanna, Katy Perry, δηλώνει πως έχει κουραστεί από τη δημοσιότητα.

Η ίδια μάλιστα που τον τελευταίο καιρό από τη μία απασχολεί με τον πολύκροτο γάμο της με τον Russell Brand και από την άλλη για τα μαλλιά της που τα έβαψε μπλε, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω βαρεθεί να είμαι διάσημη από τώρα, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχω κουραστεί να δημιουργώ. Η δημοσιότητα, νομίζω, είναι ένα αηδιαστικό υποπροϊόν του τι κάνω. Είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα, ένα άγριο ζώο του χώρου». 

«Μπορεί να σε αγαπήσει, αλλά μετά να σου επιτεθεί. Εγώ στα αλήθεια, σταμάτησα πριν από λίγο καιρό να εστιάζω στο τι σκέφτονται οι άλλοι για εμένα», σημειώνει η γνωστή τραγουδίστρια.
Κλείσιμο

Η Katy Perry , ακόμη, δήλωσε στο περιοδικό Teen Vogue, πως μένει άναυδη από την αντίδραση των θαυμαστών της, όταν την βλέπουν για πρώτη φορά και επέμεινε πως θέλει να την βλέπουν ως έναν φυσιολογικό άνθρωπο και όχι σαν κάποιον που πρέπει να του δείχνουν δέος.

Έτσι, κινούμενη σε αυτό το πλαίσιο, δήλωσε σχετικά: «Θέλω ακόμη να είμαι προσιτή και να έχω μια καλή επαφή με τον κόσμο όσο το δυνατόν γίνεται. Όταν συναντώ fan μου και κλαίνε, τους λέω να ηρεμήσουν, γιατί δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να κλαίνε. Δεν πρόκειται να σας δαγκώσω ή να σας επιτεθώ ή να σας πραγματοποιήσω τρεις ευχές σας. Ελάτε απλώς να κάνουμε παρέα και να περάσουμε καλά, είναι τα λόγια μου προς αυτούς».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης