Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για επίθεση σε άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύζυγό του

Κάνιε Γουέστ: Ύποπτος για επίθεση σε άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύζυγό του

Η ομάδα του ράπερ ισχυρίζεται ότι η Μπιάνκα Σενσόρι δέχθηκε επίθεση

kanye_west_184
Εκπρόσωποι του Κάνιε Γουέστ ισχυρίζονται ότι ένας άνδρας επιτέθηκε σωματικά και σεξουαλικά στη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι, σε περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο Λος Άντζελες.

Πηγές δήλωσαν προηγουμένως στο TMZ ότι ο Γουέστ ερευνάται ως ύποπτος για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αφού ο ράπερ φέρεται να χτύπησε έναν άνδρα που είχε «αρπάξει», όπως αναφέρθηκε, τη Σενσόρι.

Η ομάδα του ράπερ εξέδωσε στη συνέχεια μια δήλωση, λέγοντας: «Η φράση ότι την "άρπαξε" είναι κατάφωρα ανεπαρκής όσον αφορά αυτό που συνέβη. Η Σενσόρι δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο άνδρας δεν συγκρούστηκε απλώς μαζί της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, απευθείας στο σώμα της, την άρπαξε από τη μέση, την γύρισε και στη συνέχεια της έστειλε φιλιά. Την κακοποίησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά».
Επίσης, το 2022 είχε προηγηθεί ένα περιστατικό όταν ο Γουέστ ερευνήθηκε από την αστυνομία του Λος Άντζελες για ξυλοδαρμό ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι τον χλεύαζε.

Ο Γουέστ, ο οποίος έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, φέρεται να παντρεύτηκε τη Σενσόρι, αρχιτέκτονα στην εταιρεία του, «Yeezy», τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από έναν μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Πριν από κάποιες ημέρες, υπάλληλος του Γουέστ τον κατηγόρησε ότι εκφόβιζε τους μαθητές του στην «Ακαδημία Donda», που έχει ιδρύσει. Ο Τρέβορ Φίλιπς κατήγγειλε τον διάσημο μουσικό για ρατσισμό, ομοφοβία, αντισημιτισμό, αλλά και παρενόχληση τόσο των μαθητών, όσο και των εργαζομένων στην Ακαδημία.

Φωτογραφία: EPA

Ειδήσεις σήμερα:

Πασχαλινή έξοδος με αμόλυβδη πάνω από 2 ευρώ - Γιατί είναι στα ύψη η τιμή της

Τι λένε οι μετεωρολόγοι για τα αίτια της «κακοκαιρίας του αιώνα» στο Ντουμπάι και τη θεωρία της «σποράς των νεφών»

Η φωτογραφία της Μέγκαν Φοξ στο Instagram χωρίς μέικ απ που δίχασε - «Ποια είναι αυτή;» της γράφουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης