Κάνιε Γουέστ: Υπάλληλός του τον κατηγορεί για εκφοβισμό μαθητών - Απειλούσε να τους κλείσει σε κλουβιά, υποστηρίζει

Κάνιε Γουέστ: Υπάλληλός του τον κατηγορεί για εκφοβισμό μαθητών - Απειλούσε να τους κλείσει σε κλουβιά, υποστηρίζει

Ο Τρέβορ Φίλιπς κατέθεσε μήνυση εις βάρος του ράπερ για τη συμπεριφορά του απέναντι στους μαθητές του Donda Academy

kanye-west__1_
O Κάνιε Γουέστ κατηγορείται από τον πρώην υπάλληλό του, Τρέβορ Φίλιπς για ρατσισμό, ομοφοβία, αντισημιτισμό, αλλά και παρενόχληση τόσο των μαθητών, όσο και των εργαζομένων στην Donda Academy.

Ο ράπερ τον προσέλαβε το 2022 για να εργαστεί στην εταιρεία Yeezy, όμως μετά τα αντισημιτικά του σχόλια, η εταιρεία δέχτηκε οικονομικό πλήγμα. Έτσι, απορροφήθηκε στο ιδιωτικό σχολείο του Κάνιε Γουέστ, Donda Academy.

Αφού κατέθεσε μήνυση εις βάρος του, καθώς δεν έλαβε ούτε τα δεδουλευμένα του, o Tρέβορ Φίλιπς περιέγραψε στην αγωγή του τα δυσάρεστα περιστατικά, που έζησαν οι μαθητές με τον Κάνιε Γουέστ.



«Από την αρχή της θητείας μου, έγινε αμέσως αντιληπτό ότι ο Κάνιε αντιμετώπιζε το μαύρο προσωπικό πολύ χειρότερα από ό,τι τους λευκούς υπαλλήλους. Ακόμα κι όταν ήταν στο άθημα, ο Κάνιε ούρλιαζε και επέκρινε τους μαύρους υπαλλήλους, ενώ ποτέ δεν ανέβαζε τον τόνο του στο λευκό προσωπικό», αναφέρει στην αγωγή.

Ισχυρίζεται επίσης, ότι είδε τον ράπερ να κάνει λεκτικές επιθέσεις σε μαθητές που άνηκαν στην LGBTQ κοινότητα, ενώ τους απείλησε ότι θα τους ξυρίσει το κεφάλι.

Εκτός αυτού, τους φόβισε πως αν συνεχίσουν με αυτές τις πεποιθήσεις, θα μετατρέψει το σχολείο σε φυλακή, κλείνοντάς τους ίδιους σε κλουβιά.

Σε μια συνάντηση τόσο με το προσωπικό της Donda Academy όσο και με δύο φοιτητές, η μήνυση ισχυρίζεται ότι: «Ο Κάνιε άρχισε να συζητά ανοιχτά πως του αρέσει μόνο να βγαίνει ραντεβού με λευκές γυναίκες. Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στα δύο παιδιά του σχολείου, τους είπε ότι ήθελε να ξυρίσουν το κεφάλι τους και ανέφερε ότι σκόπευε να φτιάξει φυλακή στο σχολείο, λέγοντάς τους ότι μπορεί να τους κλείσιε σε κλουβιά. Το προσωπικό φρόντισε να συνοδεύει γρήγορα τα παιδιά έξω από το δωμάτιο».


Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης