Τζένιφερ Άνιστον: Πώς καταφέρνει να δείχνει νέα - Από τα μπότοξ στη διαλειμματική νηστεία

Τζένιφερ Άνιστον: Πώς καταφέρνει να δείχνει νέα - Από τα μπότοξ στη διαλειμματική νηστεία

Η ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει από κλινική που ειδικεύται σε επεμβάσεις αισθητικής

golden-globes-6
Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για το πώς η Τζένιφερ Άνιστον καταφέρνει και δείχνει νέα στα 55 της χρόνια. Η ίδια όλα αυτά τα χρόνια αρνείται πως έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις. Είναι όμως έτσι; Η ηθοποιός πυροδότησε τις φήμες ότι επισκέπτεται πλαστικό χειρουργό όταν εθεάθη να φεύγει από κλινική που κάνει επέμβασεις αισθητικής παρέα με τη φίλη της Σάντρα Μπούλοκ στο Κονέκτικατ την Τετάρτη. Το κέντρο ειδικεύεται σε λίφτινγκ προσώπου και ρινοπλαστική, αν και προσφέρει επίσης μπότοξ και άλλα ενέσιμα.

Τι έχει πει η ίδια στο παρελθόν
Η 55χρονη ηθοποιός στο παρελθόν έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει μπότοξ, αλλά τελικά δεν ήταν κάτι που της ταίριαζε και για τον λόγο αυτό στη συνέχεια επέλεξε τις ενέσεις πεπτιδίων.

Αν και εδώ και δεκαετίες αρνούνταν ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη το 2007 είπε στο People ότι έκανε ρινοπλαστική γιατί είχε διάφραγμα και όχι για να αλλάξει το σχήμα της μύτης της. «Το καλύτερο πράγμα που έκανα ποτέ... Όσον αφορά όλες τις άλλες φήμες, όσο βαρετό και αν ακούγεται, εξακολουθεί να είναι δική μου».

Στα άλλα μυστικά που έχει για να δείχνει νέα και να διατηρεί τη σιλουέτα της λεπτή είναι πώς γυμνάζεται σκληρά σε καθημερινή βάση ενώ κάνει διαλειμματική νηστεία ακολουθώντας το μοντέλο 16:8.

Ωστόσο η Άνιστον και η Μπούλοκ εθεάθησαν στο The Retreat At Split Rock που βρίσκεται στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ.

Το retreat ειδικεύεται σε θεραπείες του προσώπου, οι οποίες κοστίζουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια ενώ οι θεραπείες φρυδιών και ματιών κυμαίνονται γύρω στα 30.000 δολάρια.

Οι δύο ηθοποιοί εθεάθησαν να εξέρχονται από το γραφείο του Dr Neil A Gordon ο οποίος κάνει πλαστική και επανορθωτική χειρουργική του προσώπου.

Η ειδικότητά του είναι «η αναζωογόνηση του προσώπου και η ρινοπλαστική» σύμφωνα με τον ιστότοπο της κλινικής. Ένα πλήρες Botox μπορεί να κοστίσει περίπου 3.000 δολάρια, ενώ το Kybella είναι πιο ακριβό, στα 6.000 δολάρια.

Κλείσιμο
Το 2015, η Άνιστον είχε πει ότι δεν είναι οπαδός των ενέσεων. «Ο κόσμος νομίζει ότι κάνω πολλές ενέσεις botox, αλλά δεν κάνω. Δεν λέω ότι δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά βλέπω ότι είναι ένας ολισθηρός δρόμος. Όλα αυτά μου φαίνονται γελοία», είχε πει η ηθοποιός.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίκυ Κουλιανού για Μιχάλη Ασλάνη: Είχε άδικο τέλος, προσπάθησαν να του κλέψουν το φως


Ο Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον Ολυμπιακό που άφησε ελεύθερο τον Σλούκα


Το μήνυμα του Κασσελάκη για τα γενέθλιά του: Έτοιμοι για τις νέες μάχες που έχουμε να δώσουμε - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης