50 Cent: Αρνείται τους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του για βιασμό και κακοποίηση

50 Cent: Αρνείται τους ισχυρισμούς της πρώην συντρόφου του για βιασμό και κακοποίηση

Ο ράπερ και η Ντάφνι Τζόι έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο

50_cent
Ο Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι βίασε και κακοποίησε σωματικά την πρώην σύντροφό του, Ντάφνι Τζόι.

Ένας εκπρόσωπος του ράπερ μοιράστηκε σε δήλωσή του με το «Hollywood Reporter» το απόγευμα της Πέμπτης: «Οι ανησυχητικοί ισχυρισμοί στις ένορκες καταθέσεις που κατατέθηκαν πρόσφατα σε μια δικαστική υπόθεση που σχετίζεται με την Ντάφνι Τζόι τη μητέρα του δωδεκάχρονου παιδιού μου, με ανάγκασαν να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για να προστατεύσω τον γιο μου, Σάιρ. Οι πιο πρόσφατες ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες της Ντάφνι Τζόι είναι ξεκάθαρα απάντηση στην απόφασή μου να ζητήσω την αποκλειστική επιμέλεια του γιου μου. Ο γιος μου Σάιρ είναι η κύρια προτεραιότητά μου και η διατήρησή του σε ένα ασφαλές περιβάλλον είναι η μόνη μου εστίαση αυτή τη στιγμή».

Νωρίτερα την Πέμπτη, η Τζόι κατέφυγε στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι ο 50 Cent την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Το ζευγάρι ήταν σε σχέση το 2011 πριν καλωσορίσουν τον γιο τους το 2012 και χώρισαν τελικά λίγο αργότερα.
Σε μια μακροσκελή ανάρτησή της έγραψε: «Κέρτις Τζέιμς Τζάκσον. Όλα είναι ένα αστείο για σένα μέχρι να τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά μας, κάτι που συμβαίνει τώρα. Δημιουργείς πραγματικό χάος, φρενίτιδα και χάος στις ζωές των ανθρώπων. Πώς θα μπορούσες να αισθανθείς αν ο Σάιρ ήταν αυτός που φορούσε χειροπέδες; Για το τίποτα. Μετακομίσαμε στη Νέα Υόρκη για να σου δώσουμε την ευκαιρία να γίνεις πατέρας του γιου σου και τον είδες 10 φορές από τα 2 χρόνια που ζούσαμε ούτε 2 χιλιόμετρα μακριά σου. Έχω κουραστεί να διατηρώ και να προστατεύω μια εικόνα για τον γιο μας που δεν την έχεις καν κερδίσει».

Και συνέχισε: «Ας επικεντρωθούμε πραγματικά στις αληθινές κακές πράξεις σου που με βίασες και με κακοποίησες σωματικά. Δεν είσαι πλέον ο κακοποιητής μου και ο Θεός μου θα σε χειριστεί από εδώ και πέρα. Έχεις καταστρέψει οριστικά την τελευταία ελπίδα που είχα για εσένα ως πατέρα να διατηρήσεις την οικογένειά μας με αυτές τις τελευταίες και τελικές ψευδείς επιθέσεις που έγιναν εναντίον μου. Έχεις ραγίσει τις καρδιές μας για τελευταία και οριστική φορά».

Οι ισχυρισμοί εναντίον του 50 Cent ήρθαν μετά την είδηση ότι ο μουσικός ζητούσε την αποκλειστική κηδεμονία του γιου τους, αφού η Τζόι κατονομάστηκε στην αγωγή του Ρόντνεϊ «Lil Rod» Τζόουνς εναντίον του Sean «Diddy» Combs, κατηγορώντας τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης για σεξουαλική διακίνηση και κακοποίηση.

Η Τζόι κατονομάστηκε στην αγωγή μαζί με την πρώην σύντροφο του Combs, Γιανγκ Μαϊάμι, ως κάποια που φέρεται να έλαβε οικονομική αποζημίωση για σεξουαλική εργασία με τον ιδρυτή της «Bad Boy Records».

Ωστόσο, η Τζόι έκτοτε αρνήθηκε τις κατηγορίες, γράφοντας στο Instagram: «Είμαι βαθιά πληγωμένη από τα ψέματα στη μήνυση του Ρόντνεϊ Τζόουνς. Ο ισχυρισμός ότι είμαι εργάτρια του σεξ είναι 100% ψευδής και δολοφονία χαρακτήρα. Προσλαμβάνω δικηγόρο για να διερευνήσω όλα τα ένδικα μέσα τόσο κατά του Ρόντνεϊ όσο και κατά του δικηγόρου του».

Φωτογραφία: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί ο προσεισμός ανατολικά των Στροφάδων εμφανίστηκε με λάθος μέγεθος - Η ανακοίνωση του Γεωδυναμικού

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ΑμεΑ που έκανε αγοραίο σεξ με ανήλικη – «Ήταν κοπέλα του δρόμου» είπε στην απολογία του

Βίντεο από τη δράση της συμμορίας που εισέβαλε σε καταστήματα με IX - Άρπαζαν ταμειακές και εμπορεύματα σε δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης