Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει γυμνή στα 50ά γενέθλιά της

Γκουίνεθ Πάλτροου: Ποζάρει γυμνή στα 50ά γενέθλιά της

Έχοντας βάψει με χρυσή μπογιά όλο της το σώμα, η ηθοποιός φωτογραφίζεται χωρίς ρούχα

paltroou
Τα 50 της χρόνια κλείνει σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, η Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η Χολιγουντιανή σταρ που όσο περνά ο καιρός ασχολείται όλο και περισσότερο με τα social media, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μία φωτογραφία όλο νόημα, με αφορμή τα γενέθλιά της. 


Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η οσκαρική ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία της, μέσα από την οποία θέλει να δείξει ότι μπαίνει στη «χρυσή» δεκαετία της ζωής της, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Γυρισμένη στο πλάι και χωρίς να φορά απολύτως τίποτα, η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει βάψει όλο το σώμα της με χρυσή μπογιά και ακουμπά σε μία λευκή επιφάνεια, κρατώντας το κεφάλι της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η σταρ του «
Ερωτευμένου Σαίξπηρ» έγραψε απλώς τον αριθιμό «50» και πρόσθεσε δύο χρυσά αστέρια. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της ανάρτησής της, η φωτογραφία της γυμνής και χρυσής Πάλτροου απέσπασε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια με ευχές.

Δείτε τη φωτογραφία της
309015301_1601232626940578_6008805494445688484_n
«Νιώθω την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30 μου» είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της

Λίγο πριν τα 50ά γενέθλιά της, η Γκουίνεθ Πάλτροου  αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και να εκπροσωπήσει όλες τις γυναίκες που κοντεύουν στην πέμπτη δεκαετία της ηλικίας τους.

«Νιώθω την ίδια λαχτάρα που είχα στα 30 μου. Δεν έχω καμία αίσθηση του χρόνου που πέρασε», δήλωσε η Γκουίνεθ μέσω της ιστοσελίδας της Goop. «Υπάρχει κάτι μέσα μου που κάνει τόσο γλυκιά τη ζωή κι αυτό δεν αλλάζει με τίποτα», εξήγησε.


Όπως ανέφερε στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι εργάζεται σε μία βιομηχανία που προωθεί την ευεξία, τη μακροζωία και την ενέργεια, η ίδια αντιλαμβάνεται πλήρως το πέρασμα του χρόνου και αποδέχεται την πραγματικότητα.

«Παρόλο που επιδιώκω την ευεξία και τη μακροζωία, προσπαθώντας να αποτρέψω τη φθορά του σώματος και τους αποδυναμωμένους μυς, έχω ένα mantra, το οποίο με κάνει να αποδέχομαι την πραγματικότητα, όπως είναι», εξηγεί. Μάλιστα, τονίζει πως τα σημάδια, το χαλαρό δέρμα και οι ρυτίδες είναι κάτι το φυσιολογικό και δεν την κάνουν να νιώθει την ανάγκη να είναι «τέλεια».

«Αποδέχομαι τα σημάδια μου και το χαλαρό δέρμα, όπως και τις ρυτίδες μου. Αποδέχομαι το σώμα μου και απομακρύνομαι από την ανάγκη να είμαι τέλεια. Αψηφώ τη βαρύτητα, αψηφώ τη λογική, αψηφώ ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αποδέχομαι εμένα, ακριβώς όπως είμαι», σημειώσει και παράλληλα, αναφέρει πως αυτή η ηλικία ήταν που τη βοήθησε να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα για την ίδια.

Κλείσιμο

Ακόμα και αν έχει περάσει από το μυαλό της πως θα ήθελε να γυρίσει πίσω τον χρόνο, πλέον δεν την ενδιαφέρει να διορθώσει τίποτα στη ζωή της. Μόνο να την ζήσει ακριβώς όπως είναι. «Δεν είμαι σίγουρη ότι θα ήθελα να γυρίσω πίσω τον χρόνο για να διορθώσω κάποια λάθη. Το μόνο που έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να αναρωτιέμαι για διάφορα, που τελικά με έκαναν να αναζητώ μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», δηλώνει.

Από πολύ μικρή, την ενδιέφερε να θέτει στη ζωή της στόχους και όρια. Πλέον, θέλει μόνο να νιώθει ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει.

«Θα ήθελα μια μικρή απόδραση. Θα ήθελα να κάνω τον κύκλο μου μικρότερο, να μαγειρεύω πιο συχνά και να κατανοώ περισσότερο ό,τι είναι δυσνότητο. Θα ήθελα να ξεδιπλώνω τον εαυτό μου όλο και πιο πολύ στον σύζυγό μου, ακόμα κι αν αυτό με τρομάζει. Θα ήθελα να τραγουδάω περισσότερο, ακόμα κι αν τώρα το κάνω μόνο στο ντουζ. Θα ήθελα να πω συγγνώμη σε όποιον βίωσε κάποια αρνητική εμπειρία κοντά μου κάποτε», δηλώνει η Γκουίνεθ Πάλτροου.


Κλείνοντας αναφέρει πως παύει να σκέφτεται τα λάθη της πλέον και από εδώ και στο εξής, μαθαίνει να αγαπάει και την καλή, αλλά και την κακή πλευρά του εαυτού της. Θέλει να εξελιχθεί, να μάθει και να δεχτεί τη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

«Θέλω να με γνωρίσω 100%. Δεν είμαι τέλεια, δεν έχω υπομονή, φωνάζω σε άλλους οδηγούς, λέω ψέματα όταν δεν θέλω να πληγώσω κάποιον, αλλά παράλληλα είμαι αστεία και γενναιόδωρη. Είμαι έξυπνη και γενναία. Μου αρέσει η αναζήτηση κι όταν αγαπώ, ο αποδέκτης το καταλαβαίνει βαθιά. Είμαι όλα αυτά μαζί», έγραψε στο τέλος του κειμένου της.

Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Μανωλάς: Ο τρόμος του στον βρυχηθμό λιονταριού στη φωτογράφηση με τη Σαρζά - Δείτε βίντεο

Ιταλικές εκλογές: Άμεση ανάλυση της «Guardian» - Οι... κωλοτούμπες της Μελόνι την τελευταία πενταετία

Καιρός - Κακοκαιρία «Bogdan»: Ισχυρές καταιγίδες στα δυτικά - Πού υπάρχει κίνδυνος για ανεμοστρόβιλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης