Χιλάρια Μπάλντουιν: Η εγκυμονούσα απαντά σε όσους λένε ότι η κοιλιά της είναι ψεύτικη 

Χιλάρια Μπάλντουιν: Η εγκυμονούσα απαντά σε όσους λένε ότι η κοιλιά της είναι ψεύτικη 

Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο που ανάρτησε η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν

hilaria_alec
Το έβδομο παιδί της περιμένει η Χιλάρια Μπάλντουιν αλλά πολλοί στα social media δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι η πρώην yoga instructor κυοφορεί. 

Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από Instagram Stories, στην οποία φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλιά της. Στην ανάρτησή της έγραψε:

«Οι φίλοι μου είχαν μία καλή σκέψη για την κοιλιά μου. Φαίνεται κάπως ψεύτικη, σαν να έφαγα μια μπάλα. Υποθέτω ότι οι ψυχοπαθείς θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο που κυκλοφορούν εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχουν κάπως νόημα εδώ.

«Τώρα εσείς παιδιά πηγαίνετε μα μοιραστείτε links και θεωρίες όπως το τι είδους μπάλα ήταν αυτή που έφαγα... ελπίζω να καταλήξετε σε επιλογές που έχουν καλή γεύση. Παρακαλώ ελάτε με κάτι θετικό μέσα στο παραλήρημά σας».

Στο τέλος, η ίδια αστειεύτηκε ότι «ίσως είναι μια μπάλα σοκολάτας», σημειώνοντας ότι αυτή η γεύση είναι η «αγαπημένη» της.

Δείτε τι ανέβασε στο Instagram

hilariabaldwin23


Στη συνέχεια, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την κοιλιά της την ώρα που το έμβρυο κινείται. Σε αυτή την ανάρτηση συνέχισε να κοροϊδεύει όσους πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσία λέγοντάς τους: «Αυτή η μπάλα κουνιέται».

Δείτε το βίντεο

H Hilaria Baldwin δείχνει την κοιλιά της
Κλείσιμο

Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει αιτιολογήσει την απόφασή του να αποκτήσει πολλά παιδιά και να «χτίσει» μία μεγάλη οικογένεια. «Οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί απέκτησα τόσα παιδιά… Αυτός είναι ο λόγος. Το να είσαι γονιός είναι το απόλυτο ταξίδι».

Ο 64χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύζυγός του έχουν επτά παιδιά, δύο κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, 26 ετών, την Άιρλαντ Μπάλντουιν, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης