Όταν η Paris Hilton παθιάζεται το δείχνει δημόσια!

Όταν η Paris Hilton παθιάζεται το δείχνει δημόσια!

Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της χρυσής κληρονόμου με τα αμόρε της

Όταν η Paris Hilton παθιάζεται το δείχνει δημόσια!
Δεν είναι λίγες οι φορές που η Paris Hilton έχει γίνει πρωτοσέλιδο στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και εφημερίδες για τους έρωτές της. Όπως έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της όταν είναι ερωτευμένη το δείχνει. Και όχι απλά το δείχνει αλλά της αρέσει να φωτογραφίζεται με τους εραστές της. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν η καυτή Paris με άνδρες που διατηρούσε δεσμό.

Κλείσιμο


Paris στο τετράγωνο
Όταν η Paris αρραβωνιάστηκε τον Πάρη Λάτση έλαβε δύο διαμαντένια δαχτυλίδια: Ένα 21 καρατίων και ένα 23. Η σχέση τους απασχόλησε πολλές φορές τα διεθνή μέσα και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν έδειχναν πως υπήρχε πολύ πάθος μεταξύ τους.  Στη φωτογραφία η Paris φιλάει τον Ελληνα αρρωνιαστικό της στο πάρτι της Tara Reid στο Porto Cervo της Σαρδηνίας.




Ο έρωτας της κουκούλας
Η Paris και ο Πάρης δίνουν το φιλί του αποχωρισμού στο αεροδρόμιο του Λος Αντζελες. Με ίδιο dress code το ζευγάρι ίσως να προσπάθησε να μην γίνει αντιληπτό από τους παπαράστι.




Πηγούνι με πηγούνι
Η επιμένω ελληνικά. Στους πλούσιους Ελληνες φαίνεται πως έχει αδυναμία η Paris. Μετά τον Πάρη Λάτση έριξε άγκυρα στον Στάυρο Νιάρχο ο οποίος ήταν γνωστός στο Χόλιγουντ ως ο πρώην πλούσιος γκόμενος της Mary – Kate Olsen. Πάντως η Paris δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αμέσως μετά το χωρισμό της με τον Πάρη βρήκε αγκαλιά και φιλιά στον Νιάρχο. Στη φωτογραφία οι δυο τους φιλιούνται σε παραλία της Καραϊβικής.




Φιλιά στο Kawasaki
Καυτό το καλοκαίρι για την Paris και τον Σταύρο. Τόσο μεγάλος ήταν ο έρωτάς τους που σταματούσαν τα Kawasaki  τους για να ανταλλάξουν φιλιά στις παραλίες του Μεξικό.




Όταν η καρδιά της Paris χτυπούσε για τον BM
Όταν η Paris έβγαινε με τον μουσικό των Good Charlotte Benji Madden φορούσε ένα τεράστιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι με τα αρχικά του καλού της. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μαζί του δεν έμεινε για πολύ καιρό και οι κοινές εμφανίσεις τους δεν ήταν πολλές.




Εξοδοι με αστέρες της TV
Όταν η Paris άρχισε να βγαίνει με αστέρες της τηλεόρασης ο Doug Reinhardt πήρε την… εκδίκησή του. Τα φιλιά τους μπροστά στις κάμερες ήταν μέρος της τηλεθέασης. Ο Doug από ότι είπε η ίδια η Paris την χρησιμοποιούσε για να ανέβει την καριέρα. Καλούσε φωτογράφους στις διακοπές τους και στις εξόδους τους στα νυχτερινά κλαμπ. Πάντως οι δυο τους χώρισαν σαν φίλοι!




Αυτή η σχέση πάει για γάμο
Μετά από μία μίνι αναδρομή στο παρελθόν της Paris φτάσαμε στο σήμερα. Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται πως έχει σοβαρευτεί και βλέπει πιο σοβαρά από ποτέ το ενδεχόμενο να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μάλιστα όπως είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο πλευρό του γυμναστή Cy Waits έχει βρει την ηρεμία και τον έρωτα. Για χάρη του έχει ξεχάσει τις κακές συνήθειες του παρελθόντος και βλέπει το μέλλον με άλλο μάτι. Το ζευγάρι που φήμες το θέλουν αρραβωνιασμένο είναι πολύ ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δείχνει σε κάθε του έξοδο.

Πηγή: zimbio

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης