Η Κρίστεν Στιούαρτ έστειλε το δικό της «μήνυμα» στον Πούτιν

Η Κρίστεν Στιούαρτ έστειλε το δικό της «μήνυμα» στον Πούτιν

Τόσο η διάσημη ηθοποιός, όσο και το ζευγάρι των Mέγκαν Μαλάλι και Νικ Όφερμαν, απευθύνθηκαν στον Ρώσο πρόεδρο, με μια... γνωστή χειρονομία - Δείτε στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν στα social media

stewart
Η Κρίστεν Στιούαρτ ήταν η πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων Independent Spirit, τα οποία απονεμήθηκαν την Κυριακή 6 Μαρτίου. Όπως και στα περισσότερα σόου, που έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα, έτσι και στα Independent Spirit Awards, έγιναν πολλές αναφορές στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Η τοποθέτηση της Στιούαρτ, ήταν από εκείνες, που δεν λογαριάζουν ευγένειες και καθωσπρεπισμούς, μιας και η ίδια χαρακτηρίζεται για την αμεσότητά της. Η διάσμη ηθοποιός είναι γνωστό, ότι είναι υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μιας και πολλές φορές έχει πάρει θέση δημόσια για διάφορα ζητήματα.


Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Μέγκαν Μάλαλι και Νικ Όφερμαν, έδωσαν το έναυσμα και στους υπόλοιπους καλλιτέχνες, που έδωσαν το «παρών» να εκφραστούν κατά της Ρωσίας, στοχεύοντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι δυο τους έστειλαν ένα πολύ σύντομο και καθόλου ευγενικό μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο, με την Κρίστεν Στιούαρτ να ανταποκρίνεται αμέσως - στιγμιότυπο, το οποίο όχι μόνο καταγράφηκε από τις κάμερες, αλλά έγινε και viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Νομίζω ότι μιλούμε εκ μέρους όλων όταν λέμε ότι ελπίζουμε σε μία γρήγορη και ειρηνική λύση στην Ουκρανία. Πιο συγκεκριμένα αντε γ@@@@@@ και πήγαινε σπίτι σου, Putin», είπε αρχικά η Μέγκαν Μαλάλι με τον σύζυγο και συνάδελφό της να προσθέτει:

«Αυτή είναι η γρήγορη και ειρηνική λύση που εννοούμε. Ελπίζουμε ο Putin να πάει να γ@@@@@@ και να πάει σπίτι. Ας στείλουμε όλοι μαζί τον χαιρετισμό των Spirit Awards στον Putin».

Κλείσιμο


Σε κλάσματα δευτερολέπτων, οι παρουσιαστές ύψωσαν το μεσαίο τους δάχτυλο. Η κάμερα στράφηκε στην πρόεδρο των Spirit Independent Awards για φέτος, η οποία συμφώνησε, επαναλαμβάνοντας της ίδια χειρονομία.

Η ηθοποιός βρέθηκε επίσης στη σκηνή πριν απονείμει το βραβείο Καλύτερου Α’ Ανδρικού Ρόλου. Στη διάρκεια της ομιλίας της, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εκφράσει την άποψή της, γύρω από τον πόλεμο, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Η ίδια είπε:

«Σαν κοινότητα εκπροσωπούμε την ελευθερία της έκφρασης, την ανεξαρτησία, εκπροσωπούμε την ανθρωπιά. Σήμερα καλούμαστε να σταθούμε στο πλευρό του λαού στην Ουκρανία. Ρισκάρουν τις ζωές τους για να παλέψουν γι’ αυτά ακριβώς τα πράγματα», συνέχισε με φόντο τα χρώματα της ουκρανικής σημαίας και συμπλήρωσε: «Στεκόμαστε στο πλευρό των εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων που φεύγουν από τον πόλεμο, τόσο των Ουκρανών όσο και όλων των άλλων εθνικοτήτων που τους αρνούνται ασφαλές καταφύγιο», σημείωσε η ηθοποιός.


«Δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε δεδομένη τη σημασία της γενναιότητας, της ενσυναίσθησης και τη δύναμη του να συνδεόμαστε. Η δύναμη του να καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο, μας κάνει να αισθανόμαστε πολύ καλά».


Ειδήσεις σήμερα:

Την αύξηση της πληρότητας σε γήπεδα και πλοία εισηγήθηκε η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων

Πάνω από 400.000 Ουκρανοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στη Μαριούπολη

Στη φυλακή ο 60χρονος για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα - «Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι» είπε στην απολογία του







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης