«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων... με πολυβόλα!»

«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων... με πολυβόλα!»

Μερικές από τις πιο σέξι παρουσίες έρχονται να ξεσηκώσουν με την πιο πολυαναμενόμενη ταινία δράσης της χρονιάς

«Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων... με πολυβόλα!»
Το Sucker Punch, η πρώτη εξολοκλήρου ταινία του Zack Snyder, σκηνοθέτη των 300 και των Watchmen, έρχεται στις 7 Απριλίου στις κινηματογραφικές αίθουσες για να μας ξεσηκώσει με τις άγριες μάχες, τη πλούσια δράση, το έντονο σασπένς, αλλά και με μερικές από τις πιο σέξι και ανερχόμενες παρουσίες του Hollywood.

Κλείσιμο


Emily Browning




Η ταινία μας μεταφέρει στη δεκαετία του ‘50 όπου μια νεαρή κοπέλα βρίσκεται έγκλειστη στο ψυχιατρείο, όταν την έβαλε εκεί ο πατριός της μετά το θάνατο της μητέρας της. Μόνη διέξοδος από την αποκρουστική πραγματικότητα... η φαντασία της. Μέσα από τα όνειρα, ελεύθερη και χωρίς κανέναν περιορισμό, μπορεί να ταξιδέψει όπου εκείνη θέλει, μέχρι που πολύ γρήγορα θα έρθει η στιγμή να μην μπορεί να ξεχωρίσει τη πραγματικότητα από τη φαντασία.




Abbie Cornish


Μπορεί να είναι φυλακισμένη παρά τη θέλησή της, όμως η Babydoll δεν έχει πάψει στιγμή να αγωνίζεται για την επιβίωσή της. Αποφασισμένη να πολεμήσει για την ελευθερία της στρατολογεί τέσσερις ακόμα κοπέλες, την Rocket, την Blondie, την Amber και την Sweat Pea με μοναδικό σκοπό να πολεμήσουν ενωμένες τους ανθρώπους στων οποίων τα χέρια βρίσκεται η μοίρα τους, τον Blue, την Madam Gorski και τον High Roller.




Jena Malone


Με αρχηγό την Babydoll και ένα τεράστιο εικονικό οπλοστάσιο στη διάθεσή τους, οι πέντε κοπέλες εμπλέκονται σε φανταστικές μάχες και έρχονται αντιμέτωπες με ποικίλους εχθρούς, όπως μυθικά τέρατα, δράκοι, σαμουράι, ακόμα και γιγαντιαία φίδια. Όλες μαζί πρέπει να αποφασίσουν μέχρι που είναι διατεθειμένες να φτάσουν και τι μπορούν να θυσιάσουν, ώστε να μείνουν ζωντανές και στο τέλος να κερδίσουν τη μάχη.




Vanessa Hudgens



Στη ταινία που σκηνοθετεί ο Zack Snyder και υπογράφει το σενάριο σε συνεργασία με τον Steve Shibuya, πρωταγωνιστούν οι Emily Browning (Lemony Snicket‘s: A Series of Unfortunate Events), Abbie Cornish (Bright Star), Jena Malone (Pride & Prejudice), Vanessa Hudgens (High School Musical) και Jamie Chung (Grown Ups). Από την πλευρά των κακών βρίσκουμε τους Oscar Isaac (Agora), Carla Cugino (Watchemen) και τον γοητευτικό πρωταγωνιστή των Mad Men, John Hamm.




Jamie Chung


Η ταινία ξεκίνησε να γυρίζεται τον Μάρτιο του 2007 και για να ολοκληρωθεί χρειάστηκαν 85 εκατομμύρια δολάρια. Για το ρόλο της Babydoll ο Snyder αρχικά είχε σκεφτεί την Amanda Seyfried, η οποία ενώ ήταν θετική με την ιδέα, δε μπορέσει να την υλοποιήσει λόγω άλλων υποχρεώσεων. Εκτός από την Seyfried, πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας ο Snyder είχε προτείνει επίσης στις Evan Rachel Wood και Emma Stone, οι οποίες για τον ίδιο λόγο δεν μπόρεσαν να δεχτούν.




Carla Cugino



Για τις άκρως απαιτητικές σκηνές οι πέντε πρωταγωνίστριες προπονούνταν για περίπου 12 εβδομάδες πριν ξεκινήσουν, έξι ώρες την ημέρα, πέντε μέρες την εβδομάδα, ενώ συνέχισαν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι βασικές ηρωίδες έπρεπε να φτάσουν περίπου τα 80 κιλά η κάθε μια. Η προπόνησή τους περιλάμβανε εξάσκηση σε πολεμικές τέχνες, μάχες με σπαθιά, χρήση όπλων, αλλά και χορογραφία.  Ο Snyder χαρακτηρίζει την ταινία Sucker Punch ως «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων με πολυβόλα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης