Τα «μαγικά» ρούχα της Emma Watson

Τα «μαγικά» ρούχα της Emma Watson

Η ηρωίδα του Harry Potter συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με την faitrade εταιρεία People Tree

Τα «μαγικά» ρούχα της Emma Watson
Η ηρωίδα του Harry Potter και πρότυπο του στιλ για πολλά κορίτσια της ηλικίας της, Emma Watson, συνεργάζεται για μια ακόμη φορά με την faitrade εταιρεία People Tree και λανσάρει την τρίτη και τελευταία κολεξιόν της.

Η 20χρονη ηθοποιός, εκτός του ότι σχεδίασε τα ρούχα για την εταιρεία, ποζάρει για την προώθησή της κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι, ενώ μάλιστα ταξίδεψε και μέχρι το Μπαγκλαντές για να δει από μόνη της τον τρόπο που κατασκευάζονται τα ρούχα.

«Η διαδικασία συνεχίστηκε με εμένα να δοκιμάζω όλα τα ρούχα για να είναι το μέγεθος ακριβώς όπως το θέλω, και μετά πήγα στο Μπανγκλαντές για να δω τα ρούχα κατά την παρασκευή τους και να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που τα επιμελούνταν» είπε η Watson.

Κλείσιμο


Τα νέα ρούχα της Watson θα κυκλοφορήσουν στις 28 Φεβρουαρίου και η ηθοποιός έχει ήδη φωτογραφηθεί φορώντας κάποια από αυτά. Από κοντά γυναικεία φορέματα με βούλες και καρό, μέχρι κοντά τζιν σορτάκια αλλά και ανδρικά ρούχα, είναι μόνο μερικά από τα σχέδια και τα χρώματα που αποφάσισε η ηθοποιός μαζί με τους υπεύθυνους της εταιρείας.







Πηγή: Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης