Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Αυτές είναι οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

Δείτε ποιες είναι και ποια βρίσκεται στην πρώτη θέση

Richest-Actresses-of-All-Time
Χρειάζονται πάρα πολλά για να γίνει κάποιος μεγάλο αστέρι στο Χόλιγουντ, αλλά οι γυναίκες της παρακάτω λίστας κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή.

Οι περισσότερες από αυτές έχουν προσφέρει αριστουργηματικές ερμηνείες, ενώ αρκετές διαθέτουν και ταλέντο στο τραγούδι και στον χορό. Έξυπνο μυαλό για να μπορέσουν να επενδύσουν σωστά και να πάρουν σωστές αποφάσεις και φυσικά μια δυνατή ομάδα επαγγελματιών από πίσω, που τις συμβουλεύει σε κάθε τους κίνηση.

Ακολουθούν οι 10 πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιοί

10. Reese Witherspoon – 200 εκατομμύρια δολάρια
Στα 14 χρόνια της, η Reese Witherspoon ανέλαβε τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “The Man in the Moon”. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν πλέον διάσημη ηθοποιός ενώ το 2006 κέρδισε και ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στο φιλμ “Walk the Line”.

Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη σειρά του Apple TV “The Morning Show” και κερδίζει τουλάχιστον 1,25 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο. Επιπλέον, σύμφωνα με το Variety, η Witherspoon κέρδισε 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο των τηλεοπτικών σειρών “Big Little Lies” και “Little Fires Everywhere”.

Η Witherspoon δουλεύει παράλληλα και ως εκτελεστικός παραγωγός και έχει ιδρύσει και μια εταιρεία ρούχων με το όνομα “Draper James”.

9. Nicole Kidman – 250 εκατομμύρια δολάρια
Κλείσιμο
Η πρώτη αγάπη της Nicole Kidman ήταν το μπαλέτο και μετά ακολουθούσε η υποκριτική. Εγκαταλείποντας το γυμνάσιο για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, είχε τον πρώτο ρόλο της στην αυστραλιανή ταινία “Bush Christmas” το 1983.

Ακολούθησαν δεκάδες ταινίες, ένα Όσκαρ για το φιλμ The Hours, ενώ τα τελευταία χρόνια η Kidman σημειώνει μια αξιοσημείωτη καριέρα και στην τηλεόραση (Big Little Lies, The Undoing).

Δείτε ποιες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στο Watch & Chill



Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί ο χαμηλός αριθμός των κρουσμάτων των ημερών δεν είναι αντιπροσωπευτικός της πανδημίας

Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιος ταυτοποιήθηκαν για την επίθεση στη δομή ανήλικων μεταναστών στο Ωραιόκαστρο

Ποιοι θα δουν αύξηση στο μισθό από την Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης