Η γυμνή αλήθεια της Naomi Campbell στο «GQ»

Η γυμνή αλήθεια της Naomi Campbell στο «GQ»

«Δεν πίστευα ότι ήμουν εθισμένη και αλκοολική, αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί. Συναισθηματικά ήμουν χαμένη» λέει η μαύρη γαζέλα

Η γυμνή αλήθεια της Naomi Campbell στο «GQ»
Γυμνή στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού «GQ» για το μήνα Απρίλιο είναι η Naomi Campbell. Το μοντέλο φωτογραφήθηκε εντελώς γυμνό και εκτός από τη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό πήρε παράλληλα και συνέντευξη από τον Ρώσο Πρόεδρο, Vladimir Putin. «Δεν διαβάζω περιοδικά. Πουλάω περιοδικά», είπε η Naomi σε κάποιο μέρος της συνέντευξης όταν ρωτήθηκε αν διαβάζει τα glossy έντυπα.

Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας μίλησε στον συντάκτη του περιοδικού για τα ναρκωτικά αλλά και για την άσωτη ζωή που έκανε. Αποκάλυψε ότι στα 20 της έκανε για πρώτη φορά χρήση κοκαΐνης.

Κλείσιμο
«Με τη χρήση ναρκωτικών ο κόσμος σου καταρρέει. Δεν πίστευα ότι ήμουν εθισμένη και αλκοολική, αλλά αυτά τα δύο πάνε μαζί. Συναισθηματικά ήμουν χαμένη. Θέλεις κάτι για να απαλύνει τον πόνο σου και νομίζεις ότι εκεί θα βρεις διέξοδο. Τα ναρκωτικά και το αλκοόλ μου προκαλούν πλέον αλλεργία και σίγουρα με κάνουν άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά η Naomi.

Και σε ρόλο δημοσιογράφου

Η Naomi που είχε την τιμητική στο τεύχος του περιοδικού «στρίμωξε» και τον Vladimir Putin. Μια από τις ερωτήσεις που υπέβαλλε το top model στον Putin είναι πώς καταφέρνει και διατηρείται σε τόσο καλή φυσική κατάσταση.

Campbell: Το καλοκαίρι που μας πέρασε φωτογραφηθήκατε πάνω σε μια Harley –Davidson σε ένα φεστιβάλ μοτοσικλετών στην Ουκρανία. Πως σας αντιμετώπισαν οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ;

Putin: Λοιπόν, όλοι αυτοί είναι πολύ καλά παιδιά και πολύ δυνατοί άνθρωποι. Μάλιστα ένας από αυτούς μου έκανε τρομερή εντύπωση για το θάρρος του και το μεγαλείο της ψυχής του. Ο συγκεκριμένος αναβάτης είναι ανάπηρος, έχασε το ένα του πόδι στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας. Παρολαυτά έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα πόδι. Έτσι λοιπόν δεν είμαι εγώ ο δυνατός και ο θαρραλέος.




Σε ρόλο δημοσιογράφου η Naomi Campbell πήρε συνέντευξη από τον Vladimir Putin



Εντελώς γυμνή η Naomi στο εξώφυλλο του βρετανικού GQ. Αυτή τη φορά δεν κάλυψε τα επίμαχα με φίδια και ταινίες αλλά βούτηξε στο νερό!











Δεν είναι η πρώτη φορά που η Naomi Campbell φωτογραφίζεται γυμνή για το εξώφυλλο κάποιου περιοδικού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης