Μπιγιονσέ: Το χρυσό deal των 100.000.000 δολαρίων με τη Disney

Η Μπιγιονσέ έχει αναδειχθεί σε μεγάλο παίκτη της Disney που βρήκε στο πρόσωπό της το τέλειο ταίρι

Ένα βήμα πριν τις υπογραφές βρίσκεται η σούπερ σταρ της ποπ βιομηχανίας με την εταιρεία κολοσσό των κινηματογραφικών παραγωγών. Μετά το Lion King 2 του 2019, η Μπιγιονσέ αναδεικνύεται σε μεγάλο παίκτη της Disney που της προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια για τρία νέα πρότζεκτ.

Το ένα από αυτά αφορά το σάουντρακ για το σίκουελ της ταινίας «Black Panther», σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun που θέλει τις δύο πλευρές να βρίσκονται στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων.

«Η Μπιγιονσέ έχει αναδειχθεί σε μεγάλο παίκτη της Disney που βρήκε στο πρόσωπό της το τέλειο ταίρι. Μετά το ρόλο της Νάλα στην οποία η ποπ ντίβα δάνεισε την φωνή της για το ριμέικ του «Lion King», η εταιρεία είναι πρόθυμη να της εμπιστευτεί τρία ακόμα μεγαλεπήβολα πρότζεκτ», λέει πηγή στη Sun.


Μέρος της συμφωνίας αφορά τη συμμετοχή της Μπιγιονσέ ως αφηγήτρια σε νέα σειρά ντοκιμαντέρ της Disney Plus στα χνάρια της Μέγκαν Μαρκλ. Θυμίζεται ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι και πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Suits, δάνεισε την φωνή της ως αφηγήτρια στη ταινία «Elephant» της Disney +, το πρώτο πρότζεκτ που ανέλαβε μετά την απόσυρση από τα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Η επιτυχία της παραγωγής φαίνεται να άνοιξε τις ορέξεις των ιθυνόντων της Disney που μετά τη Μαρκλ βρήκαν στο πρόσωπο της σταρ της ποπ τον τέλειο κράχτη για αντίστοιχα πρότζεκτ.

Συμμετοχή σε πολλές ταινίες της Disney

Η Μπιγιονσέ δεν είναι άλλωστε πρωτοεμφανιζόμενη στις μεγάλες παραγωγές της Disney. Εχει ήδη από το 2007 πάρει το βάπτισμα του πυρός με τη συμμετοχή της στη σειρά πορτρέτων της Disney, «Η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» (φωτ.).



Πριν ακόμα γίνει η ντίβα των τεράστιων hit και παντρευτεί τον Jay-Z, η Μπιγιονσέ είχε συμμετάσχει το 2002 στο «Aystin Power», το 2006 στις ταινίες, «Ροζ Πάνθηρας» και «Dreamgirls» και αργότερα το 2008 στο «Cadillac Records». Για το Lion King, εκτός από το voicing για το ρόλο της Νάλα, συμμετείχε και στο σάουντρακ.


Τα νέα για το χρυσό deal των 100 εκατομμυρίων μεταξύ των δύο πλευρών, ήρθαν αμέσως μετά τη συμμετοχή της στο Dear Class of 2020 στο you tube, την μεγαλύτερη ψηφιακή τελετή αποφοίτησης της χρονιάς στην οποία πήραν μέρος πλήθος προσωπικοτήτων (από τους Ομπάμα μέχρι τους U2) αναπληρώνοντας τις αποφοιτήσεις που ακυρώθηκαν λόγω πανδημίας.


Στο δικό της λόγο για τις προκλήσεις της νέας εποχής, η Μπιγιονσέ έδωσε έμφαση στις ανισότητες και στον σεξισμό που ακόμα χαρακτηρίζει τη βιομηχανία της διασκέδασης. Η ερμηνεύτρια του σούπερ hit «Love On Top» παραδέχτηκε πόσο φοβισμένη ένιωθε να ποντάρει αρχικά στις δικές της δυνάμεις πριν ξεκινήσει την δημιουργία της δικής της εταιρείας αφού ακόμα και σήμερα οι μπίζνες της ψυχαγωγίας είναι πολύ σεξιστικές.

Μπιγιονσέ: Για τις μαύρες γυναίκες δεν υπήρχε θέση στο τραπέζι

«Κυρίαρχοι ακόμα για τους περισσότερους ρόλους είναι οι άντρες και ως γυναίκα έβλεπα και η ίδια ότι δεν είχα τις ίδιες ευκαιρίες για να κάνω τελικά ό,τι κατάφερα να κάνω. Ειδικά για τις μαύρες γυναίκες, δεν υπήρχε θέση στο τραπέζι, οπότε έπρεπε μόνη μου να βγω να κόψω ξύλα και να φτιάξω το δικό μου τραπέζι. Και μετά να καλέσω τους καλύτερους και να κάτσουν γύρω από αυτό το τραπέζι. Να προσλάβω άντρες και γυναίκες outsider και αδικημένους που τους υποτιμούσαν και τους μείωναν. Για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, πρέπεις να βγεις εκεί έξω. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να στοιχηματίζεις στον εαυτό σου. Επρεπε να πιστέψω ότι ήμουν έτοιμη να το κάνω και ήμουν πολύ φοβισμένη. Αλλά το έκανα», είπε στην ομιλία της η σταρ που ένωσε την φωνή της μαζί με άλλες διασημότητες στο κίνημα Black Lives Matter με αφορμή τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ.



Δείτε βίντεο: Μπιγιονσέ: Το χρυσό deal των 100.000.000 δολαρίων με τη Disney



Ειδήσεις σήμερα: 

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ «ταρακούνησε» τη Ζάκυνθο

Ψηφίζεται το νομοσχέδιο που αλλάζει τα πάντα στην εκπαίδευση - Ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή

Επίθεση με βιτριόλι: Στο «μικροσκόπιο» το δρομολόγιο διαφυγής της μαυροντυμένης γυναίκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr