H στιγμή που ο Χάρι ζητάει δουλειά για τη γυναίκα του

H στιγμή που ο Χάρι ζητάει δουλειά για τη γυναίκα του

Μέσα σε λίγες μέρες και δεύτερο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου δείχνει τον Χάρι να λέει πώς η γυναίκα του είναι διαθέσιμη για να κάνει voice over σε ταινία κινουμένων σχεδίων

Harry-Meghan
Είναι πολλά τα λεφτά... Ο Χάρι και η Μέγκαν φαίνεται πως εδώ και μήνες το είχαν καταλάβει ότι πρέπει μόνοι τους να βγάζουν τα προς το... ζειν. Σε ένα νέο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου λίγες μόλις μέρες μετά την είδηση ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει κλείσει συμφωνία με την Disney ακούγεται ο γαλαζοαίματος Χάρι να ζητάει από τον σκηνοθέτη του Lion King δουλειά για τη γυναίκα του.

Στο εν λόγω βίντεο ακούγεται ο Χάρι να λέει στον σκηνοθέτη Jon Favreau: «Αν κάποιος χρειάζεται μια έξτρα φωνή είμαστε διαθέσιμοι» με την Μέγκαν να απαντάει: «Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ». Αμέσως μετά η πρώην ηθοποιός ακούγεται να λέει «όχι». Ο Χάρι παίρνει το λόγο και... διορθώνει τη σύζυγό του λέγοντας αστειευόμενος: «Όχι για τον Scar, το “όχι” πάει στον Scar».


Ο Scar είναι ο διαβολικός χαρακτήρας στην ταινία Lion King o οποίος προσπαθεί να σκοτώσει τον αδερφό του Simba για να του πάρει τον θρόνο.


Χθες βράδυ μάλιστα ο επικεφαλής του Netflix παραδέχτηκε ότι πολύ θα ήθελε να δουλέψει με την Μέγκαν και τον Χάρι. Μάλιστα όπως είπε τους είχε ρωτήσει ξεκάθαρα στην πρεμιέρα στο Λονδίνο αν θα τους ενδιέφερε κάποια συνεργασία και του είχαν πει: «Ναι φυσικά».

Αυτό το δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μετά τις εξελίξεις με το Megxit είναι από την πρεμιέρα της ταινίας Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο.

Το πρώτο βίντεο 

Στο πρώτο βίντεο που είχε βγει πριν από λίγες μέρες ο δούκας του Σάσεξ διακρίνεται να μιλάει με τον πιο ισχυρό άνθρωπο στη βιομηχανία του θεάματος, τον CEO της Disney Μπομπ Άιγκερ και να του εξηγεί ότι η Μέγκαν θέλει πολύ να κάνει κάποιο voice over σε ταινία.

Η κουβέντα γίνεται λίγο στο... πόδι όπως μπορούμε να διακρίνουμε στο βίντεο, ωστόσο ο Χάρι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εισακουστεί από τον επικεφαλής της Disney. 

Δείχνει προς τη Μέγκαν και λέει στον Άιγκερ: Το ξέρεις ότι μπορεί να κάνει voice-overs; Και ο Άιγκερ απαντά: Α, δεν το ήξερα αυτό. Και ο Χάρι συνεχίζει: Φαίνεσαι έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ (η Μέγκαν). Και το αφεντικό της Disney απαντάει: Θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Είναι υπέροχη ιδέα.

Κλείσιμο

Η συμφωνία της Μέγκαν με την Disney
Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times η συμφωνία έχει ήδη κλείσει. Η  Μαρκλ συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων. Η εφημερίδα δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ, αλλά έγραψε ότι η Ντίσνεϊ θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή. Εκπρόσωπος της Μέγκαν δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Disney.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης