Τολμηρές ιστορίες για τις ημέρες της καραντίνας

Τολμηρές ιστορίες για τις ημέρες της καραντίνας

Τo Sex podcast παρουσιάζει η Άντρη Κωνσταντίνου, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του pod.gr

andri_pod

Μια πραγματική ιστορία μεγάλου πάθους και αχαλίνωτου sex διηγείται χωρίς περιστροφές στο Sex podcast, ο Θανάσης. «Γιος της βασιλομήτορος και του ναυάρχου» ή «hrm_the_queen» όπως αυτοαποκαλείται στα social media ο Θανάσης Καρύδης, διηγείται τη σχέση του με έναν - μέχρι τότε - straight εργάτη, τον Νικόλα.

Γνωρίστηκαν μέσω ίντερνετ και για 4 χρόνια, κάθε Σαββατοκύριακο το πέρναγαν μαζί σε ένα κρεβάτι στην Αθήνα ή στα ξενοδοχεία του Παρισιού. Τις καθημερινές ο Νικόλας επέστρεφε στο νησί του όπου ζούσε τη ζωή ενός straight άντρα.

Τo Sex podcast παρουσιάζει η Άντρη Κωνσταντίνου, μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας του pod.gr όπου, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν με δικά τους podcast ο Παύλος Τσίμας, η Νίκη Λυμπεράκη, ο Χρήστος Χωμενίδης, η Μαρία Σολωμού, η Κατερίνα Μπακογιάννη, o Χρήστος Φερεντίνος, ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης στις Άγριες Μέλισσες, και άλλοι.

Στο προηγούμενο Sex podcast – επίσης με πραγματικούς πρωταγωνιστές – μίλησε η  Αντιγόνη, που έκανε για πρώτη φορά sex στα 30 της, αν και ήταν παντρεμένη ήδη 4 χρόνια.

Τολμηρές ιστορίες που, ίσως και λόγω καραντίνας, γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία αν δει κανείς τα στοιχεία στο spotify και στις άλλες πλατφόρμες των podcast. 

Ακούστε εδώ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης