MasterChef: Ποιος δεν κατάφερε να αντιγράψει με ακρίβεια το πιάτο των κριτών και αποχώρησε

MasterChef: Ποιος δεν κατάφερε να αντιγράψει με ακρίβεια το πιάτο των κριτών και αποχώρησε

Συγκίνηση στο πλατό από τους συμπαίκτες του αποχωρήσασα- Με μεγάλη δυσκολία Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης και Κοντιζάς έδωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο του Ιωάννη Χαραλάμπους

Master_Chef
Σε μια πολύ απαιτητική δοκιμασία διαγωνίστηκαν χθες οι Ηρακλής Αποστολίδης, John Levi Reano και Ιωάννη Χαραλάμπους στο MasterChef. Mάλιστα ο τελευταίος αν και είχε κάρτα ασυλίας προτίμησε να την κρατήσει και να ριχτεί στη μάχη της κουζίνας.

Στη δοκιμασία οι τρεις παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν ένα πιάτο υψηλού επιπέδου των τριών κριτών. Ηρακλής, Τζον και Ιωάννης έπρεπε να έχουν μεγάλη υπομονή, πειθαρχία καθώς το όποιο λάθος και η παραμικρή απόκλιση από το αρχικό πιάτο, δεν συγχωρούνται σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού και κοστίζουν την παραμονή στο παιχνίδι!

Μετά από αυτή την απαιτική αναμέτρηση, οι τρεις κριτές του MasterChef κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιο είναι το καλύτερο πιάτο αντιγραφής και ποιο το χειρότερο! Με δυσκολία, λοιπόν, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία στο πιάτο του Ιωάννη Χαραλάμπους!

Κατά την αποχώρηση του Ιωάννη από τον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο ο “αντίπαλος” Ηρακλής Αποστολίδης στην τελική μονομαχία όσο ο Γιώργος και ο Ηλίας συγκινήθηκαν αναφερόμενοι στον φίλο τους και πρώην παίκτη του MasterChef.

MasterChef: Αποχώρησε ο Ιωάννης Χαραλάμπους (Μέρος Α)


Κλείσιμο
Ο νεαρός μάγειρας, όμως, θέλησε να τους μεταδώσει ένα όμορφο χαμόγελο αισιοδοξίας με όσα είπε στο πλατό αλλά και στην κάμερα!

MasterChef: Αποχώρησε ο Ιωάννης Χαραλάμπους (Μέρος Β)

Ειδήσεις ημέρας:


Μετανάστες στα σύνορα: Από τον Οκτώβριο ξέραμε για τους «πρόσφυγες» στον Έβρο

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: «Πάσχα τέλος, μην κάνουμε λάθος τώρα»

Κρούσματα κορωνοϊού: Σε 43 περιοχές η παρουσία του ιού - 18 οι «ελεύθερες»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης