Μέμος Μπεγνής: Δέχθηκα μπούλινγκ στα παιδικά μου χρόνια

Μέμος Μπεγνής: Δέχθηκα μπούλινγκ στα παιδικά μου χρόνια

«Όταν είσαι στο σχολείο και όλοι είναι στις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και εσύ λες: “πρέπει να φύγω γιατί πρέπει να διαβάσω πιάνο” είναι κάπως», είπε ο ηθοποιός

1
Για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που δεχόταν μπούλινγκ επειδή έπαιζε πιάνο μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Μέμος Μπεγνής.

«Όταν είσαι στο σχολείο και όλοι είναι στις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και εσύ λες: “πρέπει να φύγω γιατί πρέπει να διαβάσω πιάνο” είναι κάπως» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «κανονικά, βέβαια, δεν θα έπρεπε να είναι και σήμερα δεν είναι με την πληροφόρηση που υπάρχει. Τα παλιά όμως χρόνια ήταν κάπως αυτό».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στη γιαγιά του η οποία ήταν τραγουδίστρια και τον βοηθούσε οικονομικά για να μάθει πιάνο. «Όταν άρχισα την μουσική στα 5 μου, δεν έφερε κανείς αντίρρηση. Είχα και μια γιαγιά τραγουδίστρια, που είχε φοβερή φωνή και έμαθε στα 40 της να παίζει πιάνο που τσόνταρε χρήματα για να πηγαίνω στο ωδείο γιατί δεν ήμασταν και οικονομικά άνετοι. Οπότε είχα τη γιαγιά που με στήριζε, ενώ ο μπαμπάς ήθελε να ανοίξει ένα ωδείο στη Σαλαμίνα για να κάνω μαθήματα πιάνου και να έχω εγώ τα παιδάκια που θα ερχόντουσαν. Την δοκίμασα την διδασκαλία, όχι παιδιά… Όχι, θα τα σκότωνα, δεν είμαι εγώ των παιδιών».

Μέμος Μπεγνής: "Μου έκαναν bullying επειδή έπαιζα πιάνο"


Διαβάστε επίσης
Μέμος Μπεγνής: Δεν τρώω κρέας, δεν μου πάει να φάω ζωντανό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης