Μέμος Μπεγνής: Είναι ώριμο να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά

Μέμος Μπεγνής: Είναι ώριμο να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά

«Ενώ θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό», είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο ηθοποιός

Memos_Mpegnis
Για το bullying που έχει υποστεί στα παιδικά του χρόνια ακόμα και από καθηγητές αλλά και την συνειδητή του απόφαση να μην κάνει παιδί μίλησε ο Μέμος Μπεγνής.

«Έχω ζήσει bullying μικρός, είναι λίγοι αυτοί που δεν έχουν ζήσει. Όταν ένας άνθρωπος το ’80 τόσο… πάει σχολείο και παίζει πιάνο στη Σαλαμίνα, σε μια μικρή κοινωνία… Όταν οι άλλοι παίζουν μπάλα και ο άλλος πάει και διαβάζει πιάνο, ε… είναι κάπως αυτό. Εμένα μου έκαναν bullying και οι δάσκαλοι όχι μόνο τα παιδιά. Έλεγα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί έδινα την άλλη μέρα εξετάσεις στο πιάνο και μου είχε πει ένας καθηγητής άσε αυτές τις αηδίες, πρώτα θα πρέπει να διαβάζεις».

Στην ερώτηση για την απόκτηση ενός παιδιού, ο Μέμος Μπεγνής ξεκαθαρίζει: «Είναι ώριμο από μέρους μου να δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω παιδιά. Ενώ θα ήμουν καλός πατέρας, δεν είναι του στυλ μου να έχω παιδιά, δεν μπορώ να αφοσιωθώ σε ένα παιδί. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό».

Ο Μέμος Μπεγνής μιλά για το bullying και το παιδί που δεν θέλει να αποκτήσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης