Αργύρης Πανταζάρας: Θα έκανε ερωτική σκηνή με την Πένυ Αγοραστού ή την Έλλη Τρίγγου;

Αργύρης Πανταζάρας: Θα έκανε ερωτική σκηνή με την Πένυ Αγοραστού ή την Έλλη Τρίγγου;

Ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας που παίζει στο «Κόκκινο Ποτάμι» υποστηρίζει πως με την Πένυ Αγοραστού είναι μόνο φίλοι

pantazaras434
Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του όσο και για προσωπικά του. Ο ηθοποιός, τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τη συμμετοχή του στο «Κόκκινο Ποτάμι», αποκάλυψε γιατί είπε όχι στις «Άγριες Μέλισσες» ενώ του είχε γίνει κρούση.

«Πολλές φορές τις δουλειές τις κλείνουμε σε σχέση με το χρόνο, σε σχέση με κάποιες συμφωνίες. Ανωτέρα βία, δηλαδή, είναι ο χρόνος. Μετά είναι αν τα βρίσκουμε και μετά είναι αν θα το κάνουμε. Το Κόκκινο Ποτάμι προέκυψε πολύ νωρίτερα και με γοήτευσε τόσο πολύ γιατί ακολουθούμε έναν διαφορετικό ρυθμό. Δεν ακολουθούμε μια πλοκή, αλλά μια αντίστροφη μέτρηση ιστορική.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το πώς τα ζυγίζω, έχει να κάνει ότι είναι διαφορετική η δουλειά η μία από την άλλη, αλλά είχαμε ήδη αρχίσει γυρίσματα και είχαμε πάρα πολύ καλές επαφές και σχέσεις με συνεργάτες και συντελεστές από ‘δω. Γι’ αυτό και συνεχίζανε οι συζητήσεις. Δεν μιλήσαμε για τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες, δεν φτάνω σε σημείο ποτέ αν δεν περάσουμε το πρώτο στάδιο», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας μιλάει για Κόκκινο Ποτάμι και Άγριες Μέλισσες


Όσον αφορά την προσωπική του ζωή τον στρίμωξαν οι «Μύγες» οι οποίες τον ρώτησαν με ποια θα προτιμούσε να γυρίσει ερωτική σκηνή. Με την Πένυ Αγοραστού, με την οποία φημολογείται πως είναι ζευγάρι, ή με την Έλλη Τρίγγου.

Χωρίς να δώσει σαφή απάντηση είπε: «Ό,τι λέει το συμβολαίο…». Όταν μάλιστα του έδειξαν τις κοινές φωτογραφίες του με την Πένυ Αγοραστού, ο Αργύρης Πανταζάρας δεν έκρυψε την αμηχανία του και υποστήριξε ξανά πως οι δυο τους είναι μόνο φίλοι.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Κωστής για Άγριες Μέλισσες: Είναι ελληνικό σίριαλ αυτό; Αυτά τα βλέπαμε στο Τόλμη και Γοητεία

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα κατηγορεί την Δρόσω για τον φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες: Ο Λάμπρος πιάνει στα πράσα τη Θεοδοσία με τον γυναικολόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης