Λεωνίδας Κακούρης: Ο Δούκας είναι κόντρα ρόλος, εγώ είμαι διαφορετική προσωπικότητα

Λεωνίδας Κακούρης: Ο Δούκας είναι κόντρα ρόλος, εγώ είμαι διαφορετική προσωπικότητα

«Αυτό που με συνδέει με τον Δούκα είναι οι ρόλοι που έχω παίξει στο θέατρο και οι άνθρωποι που έχω μελετήσει σε βάθος», είπε ο ηθοποιός

Leonidas_Kakouris
Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του. Εδώ και μερικούς μήνες έχει... εισβάλει στα σπίτια των τηλεθεατών μέσα από το ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» ως Δούκας Σεβαστός. Ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει η σειρά καθώς και για το πόσο ο χαρακτήρας του ταιριάζει με αυτόν του Δούκα.

«Ο Δούκας είναι εντελώς κόντρα ρόλος σε σχέση με τη δική μου προσωπικότητα. Είμαι ένας εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα. Προκειμένου να βρω και να ανακαλύψω τις ποιότητές του, ανέτρεξα σε αυτό που έχουμε όλοι. Στις μνήμες και στις αναμνήσεις. Έφερα στο μυαλό μου κάποιους ανθρώπους που, εκείνη την εποχή, ήταν ιδιαίτερα σκληροί γιατί ήταν και η εποχή ιδιαίτερα σκληρή. Δεν επέτρεπε να έχεις κάτι άλλο πέρα από το να καταφέρεις να επιβιώσεις την επόμενη ημέρα, οπότε υπήρξαν πολλοί άνθρωποι με κακοποιημένη παιδική ηλικία όπως και ο Δούκας με αποτέλεσμα αυτή η κακοποίηση να μεταφέρεται και στα δικά του παιδιά. Θεωρώντας ότι τα παιδιά του είναι κτήματα του και προέκταση του εγώ του. Εγώ δεν έχω καμία τέτοια προσδοκία. Η σχέση με τα παιδιά και την οικογένεια μου δεν έχει καμία σχέση με τον Δούκα. Αυτό που με συνδέει με τον Δούκα είναι τα υποκριτικά μου μπαγκάζια, οι υποκριτικές μου αποσκευές, οι ρόλοι που έχω παίξει στο θέατρο και οι άνθρωποι που έχω μελετήσει σε βάθος», είπε ο Λεωνίδας Κακούρης αναφερόμενος στον ρόλο του.

Λεωνίδας Κακούρης: "Είμαι εντελώς διαφορετικός χαρακτήρας από τον Δούκα"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης