Τζούλια Νόβα: Για καιρό ήμουν θυμωμένη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τζούλια Νόβα: Για καιρό ήμουν θυμωμένη με την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση», είπε το μοντέλο

Julia_Nova
Τη Τζούλια Νόβα τη γνωρίσαμε μέσα από τον «Τροχό της Τύχης» και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την τηλεόραση. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τόσο για τον τηλεπαιχνίδι όσο και για την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Δεν θα ήθελα να είμαι ξανά στο Τροχό της Τύχης. Πολλές φορές έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και να λέω “είμαι κι εγώ εδώ, δώστε μου λίγη σημασία. Έχω νιώσει προσβολή στην τηλεόραση. Όταν γινόντουσαν κάποιες καθυστερήσεις, έλεγαν ότι φταίω εγώ. Είχα θυμώσει πολύ και είχα μαλώσει πάρα πολύ άσχημα. Θα μου άρεσε να παρουσιάσω μια εκπομπή σαν το My Style Rocks», ανέφερε στην συνέντευξή της αποκαλύπτοντας πως συζητούσε κάποια τηλεοπτικά σχέδια για τα οποία δεν έχει ενημέρωση, οπότε είναι στην αναμονή.

Ανάμεσα σε άλλα, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε πως είχε στεναχωρηθεί με κάτι που είχε σχολιάσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Κάτι είχε σχολιάσει κάποια στιγμή η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ήταν πολύ άδικο για μένα. Ήμουν θυμωμένη μαζί της για πολύ καιρό, αλλά τώρα μου έχει περάσει. Μου είχαν πάρει σε κάποιο περιοδικό συνέντευξη και με είχαν ρωτήσει την άποψη μου για τις εκπομπές στην τηλεόραση και είχα πει ότι θα άλλαζα το αρνητικό κουτσομπολιό. Και η Σταματίνα και τα παιδιά που ήταν μαζί της για κάποιο λόγο το πήραν πολύ αρνητικά όλο αυτό και θεώρησαν ίσως ότι μιλούσα για εκείνους γιατί μπορεί εκείνο το χρονικό διάστημα να έκαναν τέτοιου είδους σχόλια και με είχαν σχολιάσει λίγο περίεργα. Αυτό με είχε ενοχλήσει», είπε μεταξύ άλλων η Τζούλια Νόβα.


Τζούλια Νόβα: «Είχα θυμώσει με την Σταματίνα Τσιμτσιλή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης