Δεν τη φοβίζουν την Ελένη τα 40άρια της Φαίης!

Δεν τη φοβίζουν την Ελένη τα 40άρια της Φαίης!

Στον καναπέ τον κάθισε το Θεοφάνους η Μενεγάκη αλλά ποιος θα της το ΄λεγε ότι ο κριτής του «X-Factor» θα την στρίμωχνε...

Δεν τη φοβίζουν την Ελένη τα 40άρια της Φαίης!
Στον καναπέ τον κάθισε το Θεοφάνους η Μενεγάκη αλλά ποιος θα της το ΄λεγε ότι ο κριτής του «X-Factor» θα την στρίμωχνε και μάλιστα για τα καλά!

«Είχαμε ένα X- Factor με Ρουβά, με εμάς, με κόσμο και δεν πήγαμε καλά», γκρίνιαξε ο Θεοφάνους και η έμπειρη Ελένη, απάντησε: «Μην προσπαθείς να καταλάβεις τους αριθμούς, ξέχνα το, βγάλ’ το από το μυαλό σου». Και τι το ΄θελε η Ελένη… Ο Θεοφάνους της ανταπάντησε με μία «καυτή» ερώτηση…

Κλείσιμο
«Δεν σε βάζει να σκέφτεσαι το ότι η Φαίη απέναντι κάνει 40αρια; Δεν αναρωτιέσαι τι γίνεται, τόσο καλό είναι το απέναντι;».

 «Είμαι κουλ με τα νούμερα, δεν έχω νευρώσεις σαν εσένα. Εγώ δεν ταράζομαι γιατί δεν είμαι πρωτάρα. Να, εμείς εδώ είμαστε 16 χρόνια. Τα νούμερα θα σε κάνουν κάτι;» απάντησε η κουλ Ελένη για να συνεχίσει… «Η κάθε τηλεοπτική χρονιά δεν είναι ίδια. Φέτος η χρονιά ήταν βασισμένη στην μαγειρική άλλες χρονιές ήταν τα μουσικά reality. Κάθε χρονιά έχει κάτι που το στιγματίζει. Δεν είναι ότι το δικό σου προϊόν έχει χαλάσει. Μόδα είναι, θα περάσει.»

Μόδα είναι και θα περάσει ποιος; Η Φαίη και ο Γιώργος; Αυτό εννοούσε άραγε η Ελένη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης