«Του λέω κάθε μέρα να κάνει κι άλλο παιδάκι», λέει η μητέρα του Αντώνη Ρέμου

«Του λέω κάθε μέρα να κάνει κι άλλο παιδάκι», λέει η μητέρα του Αντώνη Ρέμου

«Όταν μου είπε ότι θα παντρευτεί χάρηκα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Εξίσου αγαπάω και την Υβόννη, την λατρεύω. Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες», είπε η κυρία Ελένη Πασχαλίδη

Remos
H μητέρα του Αντώνη Ρέμου, η κυρία Ελένη Πασχαλίδη ήταν ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν τη μεγαλειώδη συναυλία του γιου της στο κλειστό του Ταεκβοντό. Η ίδια του έχει πολύ μεγάλη αδυναμία μίλησε με υπερηφάνεια για το γιο της, τη νύφη της και φυσικά την αγαπημένη της εγγονή.

«Πετάω στα σύννεφα σήμερα για τον Αντώνη μου. Ακόμα πιο πολύ πετάω στα σύννεφα που η εγγονή μου έχει το όνομά μου. Ο Αντώνης είναι για μένα ότι είναι για κάθε μάνα το παιδί της. Mαμάκιας δεν ήταν ποτέ. Σε μένα χωράνε μόνο αντράκια, όχι μαμάκηδες. Όταν μου είπε ότι θα παντρευτεί χάρηκα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Εξίσου αγαπάω και την Υβόννη, την λατρεύω. Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ο Αντώνης είναι η εγγονή μου η Ελένη. Ο γιος μου έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή του, αλλά ο Θεός δεν τον άφησε. Όταν πιστεύεις στον Θεό όλα έρχονται. Με τη δική μου προσευχή τα απέκτησε όλα. Του λέω κάθε μέρα να κάνει κι άλλο παιδάκι», είπε η κυρία Ελένη Πασχαλίδη.

Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου μιλά για τον γιο της και την Υβόννη Μπόσνιακ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης