Αντώνης Ρέμος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κορούλα του - «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου»

Αντώνης Ρέμος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κορούλα του - «Χρόνια πολλά στο κορίτσι μου»

Της αφιέρωσε το τραγούδι «Χρόνια πολλά» αφού η μικρή αύριο έχει γενέθλια - Στο video wall εμφανίστηκαν φωτογραφίες της Ελένης

DSC_7895
Από την Αθήνα ξεκίνησε τη μεγάλη περιοδεία του ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη συναυλία -στην οποία δεν έπεφτε καρφίτσα- το βράδυ της Τετάρτης.

Το ξεχωριστό αυτής της συναυλία σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή είναι ότι στο κοινό βρισκόταν καθ'όλη τη διάρκεια της βραδιάς η κορούλα του, Ελένη.
DSC_9112

Το στάδιο του Tae Kwon Do γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για σχεδόν 10.000 θεατές. Η έναρξη της φαντασμαγορικής βραδιάς έγινε με την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του.

Αντώνης Ρέμος - Όλα Τα Δάκρυα - Official Music Video HD
Κλείσιμο


Στις κερκίδες βρέθηκε και η οικογένεια του αγαπημένου ερμηνευτή, με την κορούλα του, που γεννήθηκε το 2015, να παρακολουθεί τη συναυλία καθισμένη στην αγκαλιά της μητέρας της, Υβόννης Μπόσνιακ και με φανερό ενθουσιασμό. Συγκινημένος, ο Αντώνης Ρέμος της αφιέρωσε το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», καθώς αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στην Ελένη, χρόνια πολλά στο κορίτσι μου», είπε πριν αρχίσει να τραγουδά, ενώ στο video wall εμφανίστηκαν φωτογραφίες της μικρής!

Η αφιέρωση του Ρέμου στην κόρη του για τα γενέθλιά της


Η ξεχωριστή βραδιά είχε και εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ντουέτα με συναδέλφους του, τα οποία είχαν κρατηθεί μυστικό! Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος Πυροβολάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαντώ και Καίτη Γαρμπή, στα τραγούδια «Μπορεί Να Βγω», «Τετάρτη Βράδυ», «Εμείς» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».
DSC_7943
DSC_9180

Επόμενοι σταθμοί του «Live Experience Tour 2020» είναι η Πάτρα (Σάββατο 7 Μαρτίου), η Λάρισα (10 Μαρτίου), τα Χανιά (13 Μαρτίου), το Ηράκλειο (14 Μαρτίου), η Ξάνθη (18 Μαρτίου), ο Βόλος (21 Μαρτίου) και η Κοζάνη (28 Μαρτίου). Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί στην Θεσσαλονίκη (11 Απριλίου) και στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος θα βρεθεί, επί περίπου ένα μήνα, σε Αμερική και Καναδά.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία: 

Δημοσιεύτηκε από ANTONIS REMOS στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
Δημοσιεύτηκε από ANTONIS REMOS στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
Δημοσιεύτηκε από ANTONIS REMOS στις Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης