Άγριες Μέλισσες: Τι θα γίνει όταν η Παγώνα επιστρέψει στον κοινοτάρχη;

Pagona_-koino

Ο Χρήστος Πλαΐνης μιλάει για τη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε εκείνον και την Ουρανία

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και όχι άδικα καθώς οι εξελίξεις και οι ανατροπές είναι πολλές και καθημερινές. Σε λίγα επεισόδια, όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό «MyTV», θα δούμε να αναπτύσσεται ανάμεσα στον Χρήστο Πλαΐνη, που υποδύεται τον κοινοτάρχη, την Παγώνα -η οποία θα επιστρέψει στην οικογένειά της- και την Ουρανία ένα περίεργο ερωτικό τρίγωνο.

- Πώς θα δούμε να εξελίσσεται η σχέση του κοινοτάρχη με την Ουρανία, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει κοντά;
Είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι λόγω κάποιων γεγονότων έρχονται κοντά. Συνειδητοποιούν ότι νοιάζεται ο ένας τον άλλον και υπάρχει μια οικειότητα και τρυφερότητα, μια επικοινωνία. Δεν είναι μια σχέση σαρκικά ερωτική με ενθουσιασμό και ερωτισμό έντονο. Είναι μια σχέση ανάγκης, που οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας μπορούν να την αντιληφθούν πιο καλά, από τη φλόγα και τον έρωτα δύο νεότερων ανθρώπων. Είναι μια ουσιαστική σχέση, όχι εφήμερη.

- Η Παγώνα επιστρέφει στο σπίτι του. Πώς θα την υποδεχθεί;
Εκεί αρχίζουν να δημιουργούνται έντονες καταστάσεις και πολλά προβλήματα. Δημιουργείται ένα περίεργο τρίγωνο. Όλα αυτά που βλέπουμε, όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα. Στις κλειστές κοινωνίες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, τη μία μέρα τσακώνονται και την άλλη είναι καλά. Δεν ανακυκλώνεται ο κόσμος. Οπότε όλοι μπλέκονται μεταξύ τους γιατί είναι μια ελληνική πραγματικότητα και μιλάμε για ένα χωριό όπου βλέπεις τους ίδιους κάθε μέρα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ημερες σφήκες

Για εμάς δεν έχει κανα σενάριο;

Σουργελο

Η Παγωνα? Ειναι το θηλυκο του παγωνι?

....

Οχι,του παγωνου!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης