My Style Rocks: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον χαρακτηρισμό «βλαχάρα»

My Style Rocks: Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον χαρακτηρισμό «βλαχάρα»

«Έρχεται η άλλη από την Κύπρο και θα γυρίσει εμένα να μου πει για την Κρήτη. Έλα τώρα. Τράβα τότε πίσω» είπε μεταξύ άλλων 

mystyle-aleksadraki
Σήμερα στο My Style Rocks, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και στην Τζώρτζια Παναγή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Τζώρτζια έβαλε δύο στην Κορίνα για το στυλ που επέλεξε. Τότε πήρε τον λόγο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, λέγοντας αρχικά στην Τζώρτζια… «ό,τι λες είναι άκυρο», μιλώντας στη συνέχεια με κρητική προφορά, με την Τζώρτζια να την αποκαλεί «βλαχάρα»!


Η Δήμητρα τα... πήρε κυριολεκτικά στο κρανίο και της είπε: «Συγγνώμη, επειδή μίλησα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, με κατηγορείς για βλαχιά; Το λες σαν κατηγορία; Δηλαδή λες ότι ο τρόπος που μιλάνε οι Κρητικοί είναι βλαχαδεροί; Δεν ξέρουμε να μιλήσουμε; Δηλαδή εσύ που είσαι Κύπρια και μιλάτε έτσι, τι είστε;» ανέφερε η Δήμητρα και τότε ξέσπασε τρικούβερτος καβγάς.


«Εντάξει δεν μπορώ τώρα, γίνομαι έξαλλη! Έρχεται η άλλη από την Κύπρο και θα γυρίσει εμένα να μου πει για την Κρήτη. Έλα τώρα. Τράβα τότε πίσω και όπως θα σου μιλάνε εκεί πέρα, μη γυρίσεις και τους πεις μη μιλάτε έτσι, μιλήστε γαλλικά. Σε πείραξε εσένα η προφορά μου από την Κρήτη. Γυρνάς και λες βλαχαδερά. Συγγνώμη αγάπη μου, είναι άκομψο».


Δείτε το βίντεο:


My Style Rocks: Έξαλλη η Αλεξανδράκη με την Τζώρτζια Παναγή!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης