Ελεονώρα Μελέτη: 12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα πού να κρυφτώ

Ελεονώρα Μελέτη: 12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα πού να κρυφτώ

Η φωτογραφία που ανέβασε στα stories, η εξομολόγηση για το πώς ένιωθε και η άσκηση που την βοήθησε να χάσει τα 3,5 τελευταία κιλά

eleonora-meleti
H Ελεονώρα Μελέτη είναι γνωστό πως της αρέσει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά και θέλοντας να δώσει κουράγιο στις νέες μαμάδες που τις απασχολεί το θέμα του σώματός τους μετά τη γέννα ανέβασε μια φωτογραφία της και έδειξε πώς ήταν το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννα. 

«12 μέρες μετά τη γέννα δεν είχα που να κρυφτώ», εκμυστηρεύτηκε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Παιδεύτηκα άπειρο να χάσω τα 3,5 τελευταία κιλά, αλλά υπήρξε μια άσκηση που με βοήθησε», έγραφε στη φωτογραφία της από τις 25 Απριλίου του 2018.

Eleonora_Meleti


Κλείσιμο
Η παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε εκμυστηρευτεί πως την περίοδο της λοχείας είχε δυσκολευτεί να επιστρέψει στους ρυθμούς της και πως το θέμα της εικόνας της την απασχολούσε. «Με ενοχλούσε όμως το θέμα της εικόνας μου, πώς θα τα βολέψω όλα και πώς θα μπω στους ρυθμούς μου. Εκεί τράβηξα τα ζόρια μου», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όπως ανέφερε σε κείμενο της στο προσωπικό της blog πριν λίγο καιρό, η άσκηση που τη βοήθησε να επανέλθει στα κιλά της ήταν το κολύμπι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης