Ο Γιάννης Βαρδής εύχεται χρόνια πολλά στον μπαμπά του και τον γιο του

Ο Γιάννης Βαρδής εύχεται χρόνια πολλά στον μπαμπά του και τον γιο του

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram

antonis-giannis-vardis
O Γιάννης Βαρδής δεν μπορεί να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα του πέντε χρόνια μετά το θάνατό του. Ο τραγουδιστής έχει πλέον έναν μικρό Αντώνη στη ζωή του ο οποίος χθες είχε την ονομαστική του εορτή.

Χθες λοιπόν με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Αντωνίου, ο Γιάννης Βαρδής θέλησε να ευχηθεί «χρόνια πολλά» και στον γιο του, αλλά και στον πατέρα του, δημοσιεύοντας στα stories του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, όπου το αγοράκι του κοιτάζει το μπράτσο όπου ο τραγουδιστής έχει ένα τατουάζ το πρόσωπο του Αντώνη Βαρδή. «Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Χρόνια σου πολλά Αντωνάκη μου. Η πρώτη σου γιορτούλα», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής και πρόσθεσε: «Να μας προσέχεις».

Giannis_Vardis
Πριν από λίγο καιρό ο τραγουδιστής είχε γράψει για τον αγαπημένο του πατέρα: «Μεγάλος ο πόνος ακόμα. Προσπαθώ κάθε μέρα να το διαχειριστώ. Θα φύγει ποτέ αυτός ο πόνος; Δεν ξέρω. Είναι μεγάλη η απουσία σου. Λείπει η παρέα σου, το γέλιο σου μέσα στο σπίτι, οι πλάκες σου, ο θυμός σου, οι συμβουλές σου, η επιφυλακτική προστασία σου όταν με έπαιρνες τηλέφωνο να μου πεις να προσέχω στην επιστροφή μετά από κάθε συναυλία. Μεγάλο το κενό. Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, δεν υπάρχει στιγμή που να μην το σκέφτεται. Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχασε τη μάχη για τη ζωή και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τα αγαπημένα του πρόσωπα και όλους τους θαυμαστές του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης