GNTM 2: O εκνευρισμός της Κάτιας, το bullying στην Ελευθερία και η αντίδραση των κριτών

GNTM 2: O εκνευρισμός της Κάτιας, το bullying στην Ελευθερία και η αντίδραση των κριτών

Άναψαν τα πνεύματα στο ριάλιτι μόδας

Katia_Eleftheria
Τα αίματα στο GNTM έχουν ανάψει για τα καλά. Στο χθεσινό επεισόδιο προκλήθηκε τεράστια αναστάτωση όταν η Μαρίνα αποκάλυψε πως η Κάτια Ταραμπανκό κάνει bullying στην Ελευθερία Καρναβά. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάτια επιτέθηκε στην Ελευθερία όσο εκείνη φωτογραφιζόταν με τα πτηνά στη φάρμα, αντιδρώντας στη βοήθεια που θεώρησαν ότι της δίνει ο κριτής του ριάλιτι και σχεδιαστής,  Άγγελος Μπράτης.

Οι οδηγίες του κριτή αρχικά στην Ελευθερία και στη συνέχεια στη Σουζάνα Κόουλ, η οποία επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την οικειοθελή αποχώρηση της  Μαρτίνας Γαφιιτσούκ, για το πώς να φωτογραφηθούν καλύτερα με τα πουλερικά, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των κοριτσιών και από τα δύο αντιμαχόμενα «στρατόπεδα», ενώ η Κάτια συγκεκριμένα έκανε λόγο για «οδηγίες χρήσης» που υποτίθεται παρέχονται στην Ελευθερία. «Θέλω κι εγώ οδηγίες χρήσης» ανέφερε η ίδια με φανερά ειρωνικό ύφος. Μάλιστα, τα σχόλια της Κάτιας φαίνεται να στενοχώρησαν την Ελευθερία, η οποία, αφού ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση, έβαλε τα κλάματα. Η είδηση έφερε και την αντίδραση της κριτικής επιτροπής που ζήτησε τον λόγο από τις δύο πρωταγωνίστριες, με την ατμόσφαιρα να γίνεται πραγματικά εκρηκτική. Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος η Κάτια ζήτησε «συγγνώμη» από την Ελευθερία αν θεωρεί ότι της έκανε bullying, ενώ ιδιαίτερα έντονη ήταν η συζήτηση ανάμεσα στη Σουζάνα και τη Μαρία, με τις δύο παίκτριες να σηκώσουν τις φωνές τους!


GNTM 2 | Οι οδηγίες χρήσης και ο εκνευρισμός της Κάτιας.

Λίγο αργότερα, όμως, στο πλατό του GNTM 2, όταν οι παίκτριες κρινόντουσαν η κάθε μια ξεχωριστά στην καθιερωμένη διαδικασία αξιολόγησης για αποχώρηση, η ένταση ξεκίνησε από μια κουβέντα της Μαρίνας Γρηγορίου, η οποία κατηγόρησε για bullying τη Κάτια Ταραμπανκό, υπερπασπιζόμενη την Ελευθερία Καρναβά. Η Μαρίνα Γρηγορίου έδωσε το πρώτο έναυσμα για τη μετέπειτα ένταση μεταξύ όλων των κοριτσιών, όντας τρομερά εκνευρισμένη με τη στάση της Κάτιας προς την Ελευθερία, αφού, όπως δήλωσε, δεν την αφήνουν καθόλου αδιάφορη τα περιστατικά bullying που βλέπει γύρω της.

GNTM 2 | Το bullying της Κάτιας στην Ελευθερία - Άφωνοι οι κριτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης