Γιάννης Κότσιρας για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Για μένα ο χρόνος σταμάτησε»

Γιάννης Κότσιρας για Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Για μένα ο χρόνος σταμάτησε»

«Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου», γράφει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής 

kotsiras_maxairitsas
Ο θάνατος του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στα 63 του χρόνια αποτέλεσε σοκ για πολλούς καλλιτέχνες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον μεγάλο τραγουδοποιό και υπήρξε στενός του φίλος. Ο ίδιος ακόμα δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τον ξαφνικό θάνατό του. Τα λόγια του στη νέα του ανάρτηση στο instagram για την ξαφνική απώλεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα... ραγίζουν καρδιές.



«Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό… Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ’ αγαπώ και μου λείπεις πολύ…», έγραψε κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Δεν μπορώ να γράψω μεγαλόσχημα πράγματα. Ήσουν και είσαι το φιλαράκι μου. Με την πελώρια αγκαλιά και τις συνεχείς ανησυχίες, αμφισβητήσεις, εμπνεύσεις. Και ίσως ακούγεται υπερβολικό αλλά για μένα ο χρόνος σταμάτησε φίλε. Η 9η Σεπτεμβρίου του 2019 θα κρατήσει καιρό... Όπως και για όλους όσους σε γνώρισαν. Και ένα να ξέρεις. Η Ελένη και η Μαρία Κλάρα δεν θα είναι ποτέ μόνες τους. Όπως ακριβώς μου το είχες πει. Οι φίλοι σου είμαστε όλοι εδώ. Σε θυμάμαι έτσι. Με μια ξεκούρδιστη, κιθάρα. Γελαστό, θυμωμένο και χαρούμενο. Σ'αγαπώ και μου λείπεις πολύ...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης