Γνωστή youtuber κατά Καλίδη: Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο

Γνωστή youtuber κατά Καλίδη: Πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο

Η Άννα Μαρία Βέλλη εξέφρασε τη δική της άποψη για τις ομοφοβικές δηλώσεις του τραγουδιστή

Panos_Kalidis
Οι δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία έχουν προκαλέσει σάλο τις τελευταίες μέρες. Πολλά ήταν μάλιστα τα γνωστά άτομα που του απάντησαν και τον επέκριναν. Ανάμεσά τους και η Άννα Μαρία Βέλλη. Η παρουσιάστρια και γνωστή youtuber τοποθετήθηκε μέσω των social media δημοσιεύοντας ένα μακροσκελές κείμενο μέσω InstaStory και εκφράζοντας τη δική της άποψη και για τα όσα είπε ο τραγουδιστής, αλλά και για όσα ειπώθηκαν από τους celebrities.

Anna_Maria_Velli


Διαβάστε αναλυτικά τι έγραψε:
«Λίγο καθυστερημένα έρχομαι και εγώ στο feed σας να σχολιάσω τις ομοφοβικές δηλώσεις του Πάνου Καλίδη. Και εγώ διαβάζοντάς τες αηδίασα, ωστόσο είμαι αντίθετη με τη ρητορική μίσους και τα σχόλια που τον χλευάζουν, τόσο για τη δουλειά του, όσο και για τον ίδιο σαν άνθρωπο.

Όσο κλισέ κι αν είναι, το μίσος γεννάει μίσος και έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτό που θα θέλατε. Ας βρούμε άλλους τρόπους να ανοίξουμε τα μάτια σε ανθρώπους σαν τον Πάνο. Και που ξέρετε; Ίσως κατορθώσει έστω και αργά να δώσει στα παιδιά του την αγάπη που δεν πήρε.

Λυπάμαι Πάνο, όχι για το Κου Πεπε, αλλά που δεν ήσουν τυχερός σαν κι εμένα να δεις περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. Υπάρχει ακόμη ελπίδα».

Κλείσιμο
Anna_Maria_Velli_InstaStory
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης