Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της

Η Λάουρα Νάργες έγινε 29 ετών και ποζάρει με το μαγιό της

Λίγο πριν τα 30 δηλώνει πιο ώριμη από ποτέ

laoura_Narges
Γενέθλια είχε χθες η Λάουρα Νάργες, η οποία έγινε 29 ετών. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τον τελευταίο χρόνο πριν τα 30, έθεσε νέους στόχους για τη ζωή της. Το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μαγιό, η οποία εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη λεζάντα η Λάουρα Νάργες έγραψε για τα τρία πράγματα που θέλει να αλλάξει στη ζωή της.


«Στην τελευταία χρονιά των 20 μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει, να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα , να λέω ph@k bodyshamers. Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ», έγραψε.


Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Celebrating my 29. bday for 2 days in a row like 👊🏻 • Στην τελευταία χρονιά των 20ies μου μπορώ/ξέρω και: να διεκδικώ αυτό που μου αξίζει ✅ να επενδύω στους άλλους τόσο όσο εκείνοι μπορούν ή θέλουν να επενδύουν σε εμένα ✅ να λέω ph@k bodyshamers και στο caption μου🤘🏻✅ Χίλια ευχαριστώ για τις υπέροχες σας ευχές, είναι αμέτρητες και γλυκύτατες! Την αγάπη μου σε όλους εσάς που μου δίνετε τη δική σας τόσο απλόχερα δίχως δεύτερη σκέψη! Σας αγαπώ πολύ! 🖤 _____________________________________________________________ #29 #0808 #birthdaygirl #afterparty #goldenhour #iloveyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης