Η έγκυος Ελένη Χατζίδου έβγαλε φωτογραφία την ώρα που κάνει ένεση στην κοιλιά της

Η έγκυος Ελένη Χατζίδου έβγαλε φωτογραφία την ώρα που κάνει ένεση στην κοιλιά της

Η τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει πως κάνει ενέσεις για να αντιμετωπίσει τη θρομβοφιλία 

Eleni_Xatzidou
Η Ελένη Χατζίδου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

Πρόσφατα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Αυτό δεν είναι άλλο από την θρομβοφιλία, που την αναγκάζει να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλιά της.

«Ξέρετε τι είναι αυτό; Αντιπηκτική ένεση για τις εγκυμονούσες που έχουν θρομβοφιλία. Μία κάθε μέρα για εννέα μήνες. Μη σας φοβίζει, σημασία έχει να είναι καλά το μπεμπέ… Θυμώνω που μου λέτε πως έχετε χάσει μωράκια επειδή ο γιατρός σας δεν σας έστειλε για τις σωστές εξετάσεις ώστε να μάθετε ότι έχετε θρομβοφιλία… Εγώ το ανακάλυψα πριν ακόμη μείνω έγκυος», είχε γράψει τότε στα social media.


Το βράδυ της Τρίτης, η μέλλουσα μητέρα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την «καθημερινή της ρουτίνα». Έτσι, δημοσίευσε στα stories της μια φωτογραφία από τη στιγμή που κάνει την ένεση λίγο πιο κάτω από τον αφαλό της.


rfd-1


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης