Ράνια Θρασκιά: «Το Top Chef φέτος δεν ήταν στις επιλογές μου»

Ράνια Θρασκιά: «Το Top Chef φέτος δεν ήταν στις επιλογές μου»

«Με τον ΑΝΤ1 συζητήσαμε και συζητάμε για αρκετά θέματα. Θα τα δείτε όταν έρθει η ώρα τους»

Ράνια Θρασκιά: «Το Top Chef φέτος δεν ήταν στις επιλογές μου»
Το καλοκαίρι  μας έλεγε καθημερινά "Ellate" μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Τώρα βρίσκεται απλά σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου! "Με τον ΑΝΤ1 συζητήσαμε και συζητάμε για αρκετά θέματα. Θα τα δείτε όταν έρθει η ώρα τους", αποκαλύπτει η Ράνια Θρασκιά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso. Όσο για τις φήμες που την θέλουν στον Alpha; "Αν δεχθώ αυτά που γράφονται, τότε έχω προταθεί για το σύνολο σχεδόν των εκπομπών."
 
Ξεκαθαρίζει ότι το Top Chef δεν υπήρχε στα σχέδιά της και από όσο γνωρίζει δεν τέθηκε τέτοιο θέμα ούτε και από τον σταθμό. "Αν και το Top Chef φέτος δεν ήταν στις επιλογές μου έχω μάθει να μην είμαι δογματική για το μέλλον", αναφέρει η παρουσιάστρια που πάντα ξέρει να είναι προσεκτική σε όσα λέει.

Τι βλέπει όμως η Ράνια στην τηλεόραση; "Δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές, το Grey's Anatomy φανατικά, τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της αγαπημένης μου ομάδας και όλες τις εκπομπές αποσπασματικά για να έχω άποψη για το πρόγραμμα των καναλιών."
 
Όσο για το αν θα έκανε κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά… "Για να μπορέσω να κάνω κάτι επαγγελματικό με τον Ανδρέα, θα πρέπει να γίνω βοηθός οδοντιάτρου και μάλιστα υψηλού επιπέδου!, απάντησε με χιούμορ η Ράνια. Βέβαια υπάρχει και το άλλο... να γίνει ο Ανδρέας βοηθός δικός της… 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης