Μπακοδήμου για Αργυρόπουλο: Το ότι ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Ελλάδα

Μπακοδήμου για Αργυρόπουλο: Το ότι ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Ελλάδα

Άγνωστες και αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τη σχέση τους 16 χρόνια μετά το χωρισμό τους

Mpakodimou_-Argyropoulos_new
Την πιο αφοπλιστική και ακομπλεξάριστη συνέντευξη 16 χρόνια μετά το χωρισμό τους παραχώρησαν η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος. Οι δύο τους, που πλέον η σχέση τους έχει περάσει σε άλλο επίπεδο μίλησαν στο περιοδικό OK! για τη σχέση που είχαν μεταξύ τους, τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στο διαζύγιο ενώ η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγός της ήταν πολύ άπιστος.

«Είχες γίνει πολύ τοξικός, σε σημείο να μη μιλάμε!», ανέφερε η Μαρία ενώ ο Δημήτρης απάντησε: «Το διαζύγιο με πόνεσε πάρα πολύ. Όταν χωρίσαμε με τη Μαρία έγινα κουρέλι. Ένιωθα ότι απέτυχα ως σύζυγος, γονιός και οικογενειάρχης».

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως υπήρξε περίοδος που δεχόταν πολύ σκληρή κριτική: «Πριν από λίγα χρόνια υπήρξε μια περίοδος που ο Δημήτρης είχε φτάσει στο σημείο να μου κάνει μπούλινγκ. Έλεγε στα παιδιά «γιατί ντύνεται έτσι η μητέρα σας» ή «γιατί φτιάξει έτσι το σπίτι»;

Με τη σειρά του ο Δημήτρης αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ενοχλούσε: «Η Μαρία ήθελε να είναι και άντρας της σχέσης, ο αρχηγός της οικογένειας. Εγώ μεγάλωσα στο Χαλάνδρι, δεν είμαι η Μαντάμ Σουσού από το Λονδίνο για να μου λέει τι να κάνω».

Η Μαρία αποκάλυψε και το περιστατικό που την έκανε να αποφασίσει να βάλει τέλος στο γάμο της: «Ένα βράδυ γύρισε ο Δημήτρης στι 06:00 το πρωί και μαζί του ήταν και η αστυνομία. Του είχαν ζητήσει να κάνει άλκοτεστ, εκείνος αρνήθηκε και τον κυνηγούσαν σε όλο το Ψυχικό. Εκεί είπα δεν αξίζει αυτό που βιώνω, πρέπει να τελειώνει αυτή η σχέση» και παράλληλα, ανέφερε: «Το ότι ο Δημήτρης ήταν άπιστος το ξέρει όλη η Αθήνα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης