Αγνώριστος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά το τέλος του Nomads – Μαδαγασκάρη

Αγνώριστος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μετά το τέλος του Nomads – Μαδαγασκάρη

«Αν και «έσπασα» αρκετά, ήμουν ο Κώστας που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Kostas_Anagnostopoulos
Το βράδυ της Κυριακής του Nomads - Μαδαγασκάρη έριξε αυλαία με νικητή τον Στέλιο Χανταμπάκη ο οποίος κέρδισε το ποσό των 150.000 ευρώ.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετίεχει στο ριάλι επιβίωσης έκανε τις δύο πρώτες του αναρτήσεις του στο Instagram μετά τον τελικό στέλνοντας το δικό του μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο γνωστός μας από το Survivor «Μισθοφόρος» άλλαξε την εμφάνισή του ξυρίζοντας το κεφάλι του.

«Στιγμές πολλές, καλές ή και κακές, ολοκλήρωσαν ακόμη ένα κύκλο που θα θυμάμαι για πάντα! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με στηρίξατε και με κάνατε χαρούμενο με τα μηνύματα, την κατανόηση & την θετική σας ενέργεια! Υ.Γ. Αν και «έσπασα» αρκετά, ήμουν ο Κώστας που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν!” έγραψε στη λεζάντα της πρώτης εικόνας που δημοσίευσε.

View this post on Instagram

Στιγμές πολλές, καλές ή και κακές, ολοκλήρωσαν ακόμη ένα κύκλο που θα θυμάμαι για πάντα ! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσας που με στηρίξατε και με κάνατε χαρούμενο με τα μηνύματα, την κατανόηση & την θετική σας ενέργεια ! Υ.Γ. Αν και «έσπασα» αρκετά, ήμουν ο Κώστας που δεν άλλαξε ούτε θα αλλάξει ποτέ και για κανέναν !—————————————————————— #pirateslife #misthoforos #santodomingo #pirates #caribbean #blackpearl #WHPmarching

A post shared by Kostas Anagnostopoulos (@kost4s) on


Στην δεύτερη ανάρτηση που ακολούθησε ώρες μετά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε: «Χαμόγελα με τα μάτια, τα χείλη σου, με την καρδιά σου! Μην σου στερήσει κανένας το χαμόγελό σου, ένα όπλο που προσπερνά κάθε αλεξίσφαιρο άνθρωπο».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης