Ηλίας Μελέτης: Οταν πήγα στο «Σόι Σου» ήμουν τρομαγμένος και άπειρος

Ηλίας Μελέτης: Οταν πήγα στο «Σόι Σου» ήμουν τρομαγμένος και άπειρος

Ο τηλεοπτικός Σάββας και «σύζυγος» της Βάσως Λασκαράκη μιλάει για την πετυχημένη σειρά του Alpha και αποκαλύπτει πως ένιωθε στα πρώτα γυρίσματα

meletis-ilias
O Ηλίας Μελέτης είναι ένας νέος ηθοποιός ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από την πετυχημένη οικογενειακή σειρά του Alpha «Το Σόι Σου». Ο Ηλίας Μελέτης υποδύεται τον Σάββα και ο ρόλος του έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και αποκάλυψε πως στα πρώτα γυρίσματα τη σειράς ήταν τρομαγμένος και άπειρος με την κάμερα.

- Ποιο επεισόδιο σου έχει μείνει;
«Πολύ έντονη αίσθηση έχω από τα πρώτα πρώτα που ήμουν τρομαγμένος και άπειρος με την κάμερα. Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα στα γυρίσματα όπου δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Φοβόμουν μήπως το επόμενο πρωί δεν ξέρω τα λόγια, μήπως δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, γιατί οι ρυθμοί και οι χρόνοι σε ένα σίριαλ είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς που είχα μάθει εγώ στο θέατρο, Φοβόμουν ότι θα ήμουν το μεγάλο πρόβλημα του καναλιού! Όμως με την πολύτιμη βοήθεια των συναδέλφων το ξεπέρασα».

to-soi-sou


- Τι περιπέτειες σε περιμένουν;
«Όπως κάθε πατέρας έτσι κι ο Σάββας, κι εγώ ως Μελέτης όσο μεγαλώνουν τα παιδιά και ειδικά όταν πρόκειται για κόρες, αρχίζουν κάποια βασικά προβλήματα στο μυαλό ενός μπαμπά».

- Ταυτίζεσαι με τον Σάββα;
«Σε κάποια ζητήματα αρκετά, ειδικά όσον αφορά τα παιδιά και στην καθημερινότητα μέσα σε μια οικογένεια. Σε άλλα είμαι τελείως διαφορετικός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης