Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κολυμπάει με φαλαινοκαρχαρίες

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κολυμπάει με φαλαινοκαρχαρίες

Το βίντεο που ανέβασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Instagram

Dimitra_Alexandraki
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την μοναδική εμπειρία που έζησε στο Nomads Μαδαγασκάρη επέστρεψε στο σπίτι της, στον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη και στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το γνωστό μοντέλο όμως μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram δίνει στους διαδικτυακούς της φίλου μια μικρή γεύση από τα πόσα έζησε στη μακρινή Μαδαγασκάρη.

Η Δήμητρα ανέβασε στα social media ένα βίντεο το οποίο έχει τραβηχτεί με υποβρύχια κάμερα και στο οποίο φαίνεται η ίδια να κολυμπάει παρέα με φαλαινοκαρχαρίες.


View this post on Instagram

Στην αρχή τρομοκρατήθηκα στο άκουσμα να κολυμπήσω με φαλαινοκαρχαρίες, οι άνθρωποι γύρω μου δεν πίστεψαν ότι θα το κάνω αλλά τελικά τα κατάφερα και ξεπέρασα και αυτόν το φόβο μου να κολυμπήσω ανοιχτά του ωκεανού Με αυτά τα καλοκάγαθα κήτη ! Το συναίσθημα απλά μοναδικό ! #madagascar #whaleshark @nomadsant1 ____________________________________ Camera : @dimitris_christodoulou Sound : @l3ft_foot Φιλική συμμετοχή (καταστρέφει τα πλάνα μου δηλαδή @yo_landed )

A post shared by Dimitra Alexandraki (@dimitraalexandraki1) on



Κατά τα άλλα η Δήμητρα ετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και παρέα με τον αγαπημένο της Δημήτρη Μηλιώνη στόλισαν το δέντρο στο σπίτι τους. Πιο συγκεκριμένα το αγαπημένο ζευγάρι το βράδυ της Κυριακής Μηλιώνης στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι τους και το μοντέλο μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα σχετικό βίντεο.

Κλείσιμο
Μάλιστα, συνόδευσε το βίντεο με το εξής μήνυμα: «Εγώ και εσύ! Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία και αγάπη για όλο τον κόσμο»!
Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δήμητρας Αλεξανδράκη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης