Συγκινεί η Κατερίνα Ζαρίφη: Πατέρα λείπεις… Σε ήθελα εδώ

katerina_zarifi

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωη εδώ και πέντε χρόνια

«Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά. Εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας».

Το συγκινητικό κείμενο ανήκει στην Κατερίνα Ζαρίφη η οποία ανήμερα του Αγίου Νικολάου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τον πόνο που νιώθει πέντε χρόνια μετά το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

View this post on Instagram

Άλλη μια χρόνια ξημερώνει του Αϊ Νικόλα Και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν Αυτά Σου άρεσαν Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά Χαίρομαι που μου το λένε Αλλά σε ήθελα έδω ρε πατέρα Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσυ να σου πω και γω Και ας μην έλεγες πολλά Εμείς πάντα καταλαβαίναμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on

ΣΧΟΛΙΑ

Darth Vader

Να γράφεις στο Instagram για τον πατέρα σου που έφυγε!! ΕΛΕΟΣ !!!!! Συνέλθετε ρεεεεεεεεεεε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης