GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

GNTM: Παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς βγάζει τα άπλυτα του ριάλιτι στη φόρα

Τι είπε η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη για Καγιά, Σκουλό, Μπράτη αλλά και τους καβγάδες που συνέβαιναν on και off κάμερα

Garifalia_Kallifoni
Το Greece's Next Top Model είναι αναμφισβήτητα από τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Οι αποκαλύψεις κυρίως από τα κορίτσια που αποχωρούν είναι πολλές. Μια από αυτές η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη η οποία αποχώρησε οικειοθελώς είχε πει στην Βίκυ Καγιά:

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια. Το σκέφτομαι καιρό».

Πλέον, η ίδια επέστρεψε στην καθημερινότητα της και πρόσφατα φιλοξενήθηκε στο Youtube Channel του Gingerbread Bae και έκανε αποκαλύψεις για το GNTM.
«Η Βίκυ Καγιά, off camera ήταν λίγο πιο μαμά, πιο ο εαυτός της, ενώ on camera ήταν λίγο πιο αυστηρή. (…) Πιο αυστηροί ήταν ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά. Ο Άγγελος Μπράτης δεν υπήρχε. Ο Μπράτης και off και on camera δεν ξέραμε αν υπάρχει. Λέγαμε ”τον πήρε ο ύπνος, κούνα τον λίγο να ξυπνήσει”. Δεν ξέραμε τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καλιφώνη.
Ενώ πρόσθεσε για τις συμπαίκτριες της: «Με τις τρέλες εκεί μέσα φοβόμουνα μην με σκοτώσουν, φοβόμουνα για την ζωή μου. (…) Η Ξανθή δεν κράζει καμία. Η Ξανθή κράζει εμάς. (…) Οι τσακωμοί ήταν όλοι αυθόρμητοι και με κακία, που δεν ήταν τίποτα στημένο (…) Φέτος απλά τα κορίτσια είχαν μπει με το σκεπτικό ότι ”αν μιλάω μπροστά στην κάμερα και βγάζω κακίες και μα μου και όλα αυτά, και θα με αγαπήσει ο κόσμος και θα μείνω παραπάνω στο παιχνίδι, γιατί θα έχω τηλεθέαση” (…) Η Εβελίνα έκλαιγε συνέχεια για την κορούλα της».

Επιπρόσθετα η Γαρυφαλλιά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Ειρήνη Ερμίδου, αφού ανέφερε ότι έχει τον καλύτερο χαρακτήρα από όλες και πρόσθεσε: «Οff camera έχουμε τσακωθεί πάρα πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι off camera τα κορίτσια τσακωνόντουσαν πιο συχνά και με πιο πολύ υφάκι. Προσπαθούσαν να μας πλησιάσουν για να μην φαίνεται ότι ξεχωρίζουν. Κάτι που δεν το δεχόμασταν, γιατί είχαμε καταλάβει το κόλπο τους. (…) Αυτές που δεν έδειχναν αυτό που είναι, είναι η Ξανθούλα, η Εύη, Μικαέλα, Μέγκι και η Ειρήνη Στεριανού… Είχαν γίνει πολλά σκηνικά με την Ειρήνη Στεριανού, έλεγε πολλά ψέματα, αλλά και η Ξανθούλα. Άναβαν ένα κερί στο δωμάτιό τους και καλούσαν πνεύματα και καλά (…) Η Μέγκι είναι ο Σατανάς ο ίδιος».
Κλείσιμο
Μάλιστα, σε κάποιο σημείο ο νεαρός YouTuber απευθυνόμενος στο μοντέλο, ρωτάει: «Η Αμανατίδου είναι όντως διπρόσωπη όπως έχει πει η Μέγκι χίλιες φορές;», και εκείνη απάντησε: «Σε κάποια που έχει πει η Μέγκι συμφωνώ. Συγγνώμη που θα σας απογοητεύσω. Αλλά θα δείτε στη συνέχεια κάποια επεισόδια και θα καταλάβετε».
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ GNTM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης