Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επί 13 ώρες με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Επί 13 ώρες με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου θυμάται την ημέρα που έφερε στον κόσμο το γιο της

Vicky_Xatzivasileiou
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από μια ιδιαίτερη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θυμήθηκε την ημέρα που έφερε στον κόσμο το γιο της.
Συγκεριμένα δημοσίευσε δύο πατουσάκια ενός μωρού και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα: «Σαν σήμερα έγινα για πρώτη φορά μητέρα. Ένα κρύο απόγευμα του Οκτωβρίου, έφτασα στο μαιευτήριο μικρή, αδαής κι ανυποψίαστη για το πόσο μπορεί να συνδεθεί η μητρότητα με τον πόνο… Επί 13 ολόκληρες ώρες, χωρίς επισκληρίδιο (ρομαντική και ίσως…αφελής επιλογή μου), με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου. Πόνοι που ξεχάστηκαν αμέσως μετά, μόλις άκουσα αυτό το κλάμα! Το κλάμα της ζωής, της γέννησης, της δημιουργίας! ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! Σ’ευχαριστώ…. ❤ #myson#maternity #birthday #mybirthdayboy#myboy», έγραψε.

View this post on Instagram

Σαν σήμερα έγινα για πρώτη φορά μητέρα. Ένα κρύο απόγευμα του Οκτωβρίου, έφτασα στο μαιευτήριο μικρή, αδαής κι ανυποψίαστη για το πόσο μπορεί να συνδεθεί η μητρότητα με τον πόνο... Επί 13 ολόκληρες ώρες, χωρίς επισκληρίδιο (ρομαντική και ίσως...αφελής επιλογή μου), με αφόρητους πόνους, προσπαθούσα να φέρω στον κόσμο το παιδί μου. Πόνοι που ξεχάστηκαν αμέσως μετά, μόλις άκουσα αυτό το κλάμα! Το κλάμα της ζωής, της γέννησης, της δημιουργίας! ΧΡΌΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΆ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ! Σ'ευχαριστώ.... ❤ #myson #maternity #birthday #mybirthdayboy #myboy

A post shared by Vicky Chatzivasileiou (@vikychatz) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης