Στέλλα Μπεζαντάκου: Αν χώριζα με τον άνδρα μου θα τα έφτιαχνα με γυναίκα

Στέλλα Μπεζαντάκου: Αν χώριζα με τον άνδρα μου θα τα έφτιαχνα με γυναίκα

Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε για το Greece’s Next Top Model, το Shopping Star αλλά και την αγάπη που έχει για το σύζυγό της

Stella_Mpezantakou
Τα τελευταία χρόνια η Στέλλα Μπεζαντάκου έχει χαθεί και πλέον είναι αφοσιωμένη στο γάμο της και τον σύζυγό της. Με αφορμή τα όσα βλέπουμε στο Greece’s Next Top Model η Στέλλα κλήθηκε να σχολιάσει και να πει τη γνώμη της. Μιλώντας στην εφημερίδα Espresso είπε χαρακτηριστικά:

«Στο “Next Top Model” περνάνε τις άσχημες και απορρίπτουν τις όμορφες! Αλλά αφού τις θέλουν κρεμάστρες για τα ρούχα… Κι είναι και αγενείς! Με ποιο δικαίωμα μιλάνε έτσι σε νέα κορίτσια με εύθραυστες ψυχολογικές ισορροπίες; Σε αντίθεση με το “Shopping star” που μου αρέσει. Σε αυτό μπορεί και να πήγαινα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στον σύζυγο της, Χρήστο Γκίκα: «Αν ποτέ χώριζα, δε νομίζω ότι θα έβρισκα κουράγιο και ψυχή να ξανακάνω σχέση με άντρα. Θα προσπαθούσα νομίζω με γυναίκα, παρότι δεν έχω ομοφυλοφιλικές τάσεις, ούτε είχα ανάλογη εμπειρία στο παρελθόν. Θα ήμουν τόσο απογοητευμένη και πληγωμένη πιστεύω, αν-ο μη γένοιτο-πήγαινε κάτι στραβά με το γάμο μου, η ψυχολογία μου θα ήταν εντελώς χάλια και επειδή οι γυναίκες, ως γνωστόν καταλαβαίνουν περισσότερο και μπορούν να σε στηρίξουν, μπορεί να μου γυρνούσε το… μάτι και να έκανα κάτι με γυναίκα. Έχω πει πολλές φορές ότι παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Είμαστε τρία χρόνια σε γάμο και εννιά χρόνια σε σχέση. Ο γάμος θέλει δουλειά για να κρατήσει. Στο θέμα της απιστίας είμαι κατηγορηματική. Δεν θα τη συγχωρούσα, παρά το γεγονός ότι έχω υπάρξει άπιστη στο παρελθόν, σε σχέσεις που όμως δεν σήμαιναν πολλά για μένα. Στον γάμο μου δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να απατήσω. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα χώριζα. Άλλωστε δεν έχουμε παιδιά. Γιατί να μείνουμε σε έναν γάμο αν εκλείψει η αγάπη μου μας ενώνει;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης