Όταν η Χρυσούλα Διαβάτη σύγκρινε την Κορινθίου με την Βουγιουκλάκη

Όταν η Χρυσούλα Διαβάτη σύγκρινε την Κορινθίου με την Βουγιουκλάκη

«Είναι πολύ πιο σωστός ο ρόλος με τη Μαρία Κορινθίου παρά με την Αλίκη Βουγιουκλάκη», είπε η Χρυσούλα Διαβάτη για τη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι»

Xrysoula_Diavati
Γνωστή για τον αιχμηρό της λόγο και χωρίς να μασάει τα λόγια της η Χρυσούλα Διαβάτη ξαναχτύπησε και είπε κουβέντες που θα συζητηθούν. Η γνωστή ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στο Πρω1νό μίλησε για την παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι» που θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι. Η κυρία Διαβάτη ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την Μαρία Κορινθίου στο ρόλο της Κατερινιώς που υποδυόταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ε τι να κάνουμε τώρα, η σύγκριση με την Αλίκη… Εγώ νομίζω ότι η Μαρία Κορινθίου θα είναι πάρα πολύ καλή γιατί ο ρόλος αυτός δεν είναι της γατούλας, είναι μια δυναμική κοπέλα. Η Αλίκη έπαιζε ρόλους χαδιάρικους, γατίσιους, η κοπέλα δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ πιο σωστός ο ρόλος με τη Μαρία Κορινθίου και βέβαια είπαμε είναι θέατρο. Το θέατρο δεν έχει καμία σχέση ούτε με την τηλεόραση ούτε με τον κινηματογράφο. Δεν υποτιμώ τίποτα, εγώ τα αγαπώ όλα, είναι στο επάγγελμά μου αλλά είναι άλλη υπόθεση το θέατρο, είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Και τι θα κάνουμε αν γίνονται συγκρίσεις; Τον κάθε ρόλο θα τον παίξει ένας;»


Η Χρυσούλα Διαβάτη συγκρίνει την Μαρία Κορινθίου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης