Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόταση γάμου και το μίνι λίφτινγκ

Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόταση γάμου και το μίνι λίφτινγκ

Η Αθηνά Οικονομάκου στην αρχή δεν πίστεψε την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Athina_Oikonomakou
H Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην πιο όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής της. Η όμορφη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της.

«Μου έκανε πρόταση γάμου, πριν μείνω έγκυος. Όταν μου έκανε πρόταση δεν το πίστεψα αρχικά γιατί γέλαγα και  στο τέλος του λέω: “Πες αλήθεια, θα πάρω τον πατέρα μου γιατί αν είναι ψέματα θα το μετανιώσεις. Δεν μπορείς να το πάρεις πίσω πια”. Δεν το πίστευα και ήταν όλο αυτό το μαγικό που αισθάνεσαι ότι ο άνθρωπός σου θέλει γάμο», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ευτυχώς είχα μανικάκι, είχα λαιμό, δεν μπορούσα να κρυώσω. Ωστόσο στην αρχή είχα αντίληψη της κατάστασης και συναίσθηση. Και κολυμπώντας να μου έλεγες να πάω εκείνη την ώρα θα πήγαινα… Αλλά από το σημείο του πρώτου χορού και μετά έχω απώλεια μνήμης! Δεν θυμάμαι τίποτα! Μαζευτήκαμε έξι η ώρα στο δωμάτιο και λέω “Παιδιά δεν πέταξα την ανθοδέσμη”. Από τη χαρά μου πέρασα σε άλλη διάσταση. Έφυγε η άμυνά μου και βγήκε μία απελευθέρωση… Δεν κρύωσα ποτέ! Χόρεψα μέχρι και με τον τελευταίο καλεσμένο».

H Aθηνά Οικονομάκου μιλάει για τη ζωή της στην Ελένη Μενεγάκη



Επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα
Η ηθοποιός μετά τον ερχομό του γιου της Μάξιμου, επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και στη τηλεοπτική σειρά του Alpha, Έλα στη θέση μου, ενώ έχει την πλήρη επίβλεψη της εταιρείας κοσμημάτων που διατηρεί.

Κλείσιμο
Η Αθηνά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ο προσωπικός της λογαριασμό στο Instagram, ακολουθείτε από περίπου 800.000 χρήστες και η ίδια θέλησε να το γιορτάσει δημοσιεύοντας μια selfie φωτογραφία.
oikonomakou-post


Ωστόσο, στην εν λόγω φωτογραφία, δέχτηκε ένα σχόλιο, στο οποίο έδωσε μια αποστομωτική απάντηση. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης έγραψε: «Τόσο πολύ ωραίο πρόσωπο… Δεν χρειάζεται “παρεμβάσεις”… ή τουλάχιστον να μην είναι εμφανείς…», και η ηθοποιός απάντησε: «Φάνηκε το mini lifting; Oh no #denpamekala».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης